CIUPAK1 Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Nie karmcie trolla. Link to post Share on other sites
Powała Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Nie karmcie trolla. Też mam takie odczucie. Przyłączam się do nierozumiejących i zdezorientowanych. :icon_confused: Ostatnia próba uporządkowania - @Maniak napisz konkretnie jakie masz repliki. Link to post Share on other sites
maniak asg Posted January 6, 2013 Author Report Share Posted January 6, 2013 mam g36 i berette stti Link to post Share on other sites
Powała Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 (edited) IMO nic więcej nie jest Ci potrzebne... :icon_wink: Chyba, że chcesz wymienić repliki i przejść na "wyższą półkę". Edited January 6, 2013 by Powała Link to post Share on other sites
1beduin Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 mam g36 i berette stti ludzie tu chodzi o CQB, mam już cm.028 po drobnym tuningu... ale ja go już mam prawie od roku [pierwsza pseudo replika] wystrzelił około 4-5k kulek ... w kontekście A najlepszą opcją za najmniejsze pieniądze (przynajmniej wg. mnie) to szot do AGMu. :icon_eek2: - Shotguna ACM noś w rękach albo schowaj do nogawki jak Nico Bellic z GTA IV; Lepiej nie, bo w jego przypadku odstrzeli sobie torbę jak nic. Link to post Share on other sites
maniak asg Posted January 6, 2013 Author Report Share Posted January 6, 2013 dobra, nieważne temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 dobra, nieważne temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts