yakuz Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Witam Końcówka uchwytu mi poszła, dokładnie to: http://vlep.pl/yb5ihe.jpg Cały mechanizm spustu jest AirsoftPro Moje pytanie, czy mogę wymienić sam uchwyt lub ewentualnie czym to skleić? bo bez tego zakończenia ładowanie jest trochę nie wygodne. Co doradzicie? Pozdrawiam Yakuz Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 http://gunfire.pl/product-pol-1152197546-Dzwignia-przeladowania-do-replik-MB01.html Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/czesci-metalowe/stalowa-raczka-przeladowania-do-replik-serii-mb-well.html to chyba ta sama? Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Tak, ta sama. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 A tak na przyszłość jak będziesz przeładowywał to chwytaj za całą dźwignię, a nie za samą kulkę, to tylko replika. Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 (edited) Ja tak robiłem, to kumpel który się bawił moim karabinem uszkodził. I jeszcze jedno moje pytanie. Dużo z tym roboty żeby samemu wymienić? Żebym niczego nie uszkodził? Czy lepiej podjechać do serwisu żeby mi z tym zrobili? Edited January 14, 2013 by yakuz Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Koniecznie do serwisu (do mnie). Przecież wymiana rączki zamka to poważna operacja. Ten element mechanizmu spustowego (!!) jest wyjątkowo skomplikowany. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Odkręcasz jedną śrubkę, wyjmujesz dwa elementy (rączkę i część przed nią), uważaj tylko na małe bolce w tych częściach bo lubią się gubić. Potem bierzesz tą pierwszą część, wkładasz w nią rączkę, nakładasz na cylinder, zakręcasz śrubkę i po sprawie. Minuta roboty... Quote Link to post Share on other sites
yakuz Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Koniecznie do serwisu (do mnie). Przecież wymiana rączki zamka to poważna operacja. Ten element mechanizmu spustowego (!!) jest wyjątkowo skomplikowany. Jeśli poczułeś się "fajniejszy" przez swoją ironiczną wypowiedź próbującą robić ze mnie idiotę to fajnie, że mogłem pomóc :) na przyszłość jeśli mógł byś to wyładuj się w inny sposób, np na żonie/dziewczynie w łóżku lub kasią jednorączkowską ale takie wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu i nabijające posty sobie odpuść z łaski swojej ;) Kazana - wielkie dzięki za instrukcję, nie rozkręcałem nigdy repliki stąd moje wręcz banalne pytania. Ale kto pyta - nie błądzi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts