Alexi Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Witam znalazłem coś takiego na początek. http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Karabiny-elektryczne/Karabin-AIR-SOFT-AEG-H-K-G36-C-electric/609 Chciałbym aby ludzie którzy maja tego elektryka napisali jakieś opinie o nim. Oczywiście nie oczekuję porównania typu Classic Army za 1700 PLN jest lepszy bo tego to domyślam się sam. Potrzebuję czegoś taniego co nie rozleci mi się po pierwszej rundzie. http://allegro.pl/karabin-elektryczny-colt-xm177-m83b2-ful-asg-i2960037746.html zastanawiałem się też nad tym ale zbyt wiele negatywnych opinii o tym czytałem. Pojęcia nie mam czemu ten sam temat utworzył się dwukrotnie. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 To zabawki. Chcesz coś taniego? Kup shotguna AGM. Quote Link to post Share on other sites
maniak asg Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 (edited) nie kupuj tego! to jest to samo co double eagle ja go mam i jest do niczego, lepiej dozbieraj do np.cm 028 to jest sprawdzona i polecana replika na początek.Ewentualnie pistolet, ale nie jest najlepsza na początek. Edited January 25, 2013 by maniak asg Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 lub jak lubisz giety to JG608 :D Quote Link to post Share on other sites
Alexi Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 nie kupuj tego! Ale czego? Dwa linki podalem. I jednego i drugiego? Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ale czego? Dwa linki podalem. I jednego i drugiego? Tak. Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ale czego? Dwa linki podalem. I jednego i drugiego? A dlatego ze to zabawki a nie repliki ASG. Najtanszym oplacalnym zakupem bedzie ktoras z G-iet JG lub CM028. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 jeszcze MP5 cymy, jg Quote Link to post Share on other sites
Barni73 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 On chce cos taniego a wy mu podajecie repliki 350+ zl .... Na taiwangun.com jest shotgun AGM i to bedzie 100 razy lepsze od tych elektrykow co kosztuja ponizej 300zl ... Poczytaj tez opinie na temat tych shotòw.. Quote Link to post Share on other sites
maniak asg Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) tej giety z umarexa,zresztą ten drugi to to samo.Ja bym się pokusił o jakąś używaną replikę drugiej klasy. Edited January 26, 2013 by maniak asg Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Wybór masz prosty: - shotgun AGM (koszt około 60zł) - Cm 028 (kałach od Cymy), JG608 (G36 od JG), JG067 (Mp5 od JG) (koszt ponad 300zł) - ludzie jeszcze polecają czasem M56 od DE (koszt zdaje się około 150zł) - shotgun M47 (koszt w zależności od wersji od 60 do 100zł ale jest gorszy od shota AGM i niech Cie nie zmylą dodatki bo są funta kłaków warte). Zostają jeszcze jakieś pistolety ale słabo się nadają na pierwszą replikę. Prawda jest taka, że elektryki kosztujące mniej niż 300-350zł to śmieci z plastikowymi bebechami. Plastik się szybko zużyje i będziesz dalej rzucał kulką niż taka replika strzeli. Edycja: Jeśli chodzi o używki to jeśli nie masz znajomego, który Ci używke obejrzy to lepiej nie bież (chyba, że sam się na replikach znasz). Jeden w ogłoszeniu napisze, że stan bdb i taki będzie a inny napisze, że replika nie używana a tymczasem to syf i malaria. Używki to loteria a jak się nie znasz na replikach to możesz się nie poznać czy dostałeś git czy kit. Edited January 26, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Alexi Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 Dziwna sprawa. Na tej stronie bron.pl te Umarexy kosztują grosze w porównaniu z Gunfire. Czyżby duży serwis oszukiwał? Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 To są dwie różne repliki. Poszukaj na stronie broń.pl tez znajdziesz umarexy za 879zł. Quote Link to post Share on other sites
Alexi Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 Najbardziej sklaniam sie na G36c od JG. A co wyszlo z tymi replikami od Dragons Gun? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts