AnR Posted June 15, 2017 Report Share Posted June 15, 2017 Aktualna konfiguracja: - koła stock - łożyska kulkowe 7mm "nie mam pojęcia jakiej chińskiej firmy" - Gate NanoAB - silnik stock - niebieska komora SHS - kopia pro win - lufa 6,03 PPS 300mm + S-hop - pneumatyka stock + moje mody - czerwony cylinder Mam na tym wszystkim 440 FPS @ 0.20g. 1-2 FPS odskoku. Wybitnie dobrze to strzela, bardzo równo. Aczkolwiek dziś zaliczyłem usterkę, replika nagle przestała strzelać. Totalnie zero reakcji na spust. Muszę dokładnie przejrzeć instalację. Albo silnik się spalił, albo problem z kostką stykową. Katane mam już ponad pół roku. Reakcja na spust jest wybitna a na 11,1v ROF jest genialny. Wybitnie jestem zadowolony. Cała moja replika to skała, absolutnie zero luzu. Quote Link to post Share on other sites
Hammurabi Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 Hej, jeśli są tutaj jeszcze jacyś posiadacze tego systemu to mam na sprzedaż wszystkie bebechy lub całą replikę w dobrych pieniądzach. Wiem, że forum nie jest do handlu ale temat jest dość "wąski" więc jak coś to zapraszam na priv. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts