Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M14 FIREPOWER [CyberGun]

Recommended Posts

Witam wszystkich obecnych, piszę ten temat na prośbę mojego kolegi, który zaczyna przygodę z ASG. Kolega chce zacząć ze sprężynową repliką M14 od CyberGun (dalej zamieszczę link). Jego pytania to:

- czy replika jako początkowa, będzie wystarczająca? (bardziej pozycyjna walka niż desant)

- czy owe 305 fps'ów to rzeczywista ilość owych fps'ów?

- czy musiałbym coś wymieniać w replice (lufa precyzyjna, gumka hop-up etc.)?

- CyberGun to francuska firm, więc mogę się spodziewać dobrego wykonania?

Proszę wybaczyć tak mało profesjonalne określenia, lecz dopiero zaczynam :icon_smile: a no i również jeśli ktoś miał styczność z tą repliką czy mógłbym prosić o wygłoszenie paru słów na jej temat? Tak jak pisałem, kolega bardziej pozycyjnie więc samopowtarzalnośc nie jest aż tak istotna:) http://www.sklep-asg...in-M14-ASG.html owy link. Pozdrawiam ! :icon_smile:

Do 200zł możesz kupić shotgun AGM lub M56 od DE. Tego drugiego sam nie miałem ale ludzie polecają, jedni mówia, że lepszy od AGMa a inni, że gorszy - nie mi oceniać. I tylko to do 200zł się opłaca (nie licząc jakiś pistoletów i używek). Wybór jest prosty - albo któryś z powyższych shotgunów albo dozbierać do jakiegoś sensownego elektryka (czyli conajmniej okolice 350zł).