Kamill07 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Witam, Zamierzam kupić pierwszą replikę pistoletu GBB. Trochę poszukałem, poczytałem i zainteresowałem się tytułową repliką KJW KP06 Hi Capa 5.1 Obejrzałem kilka recenzji i wynika z nich, iż to dobra replika. Chciałbym się jednak zapoznać z Waszymi opiniami, zwłaszcza osób, które mają ten pistolet i mogłyby coś więcej o nim powiedzieć (jak z awaryjnością, gazożernością itp.) Zastanawiam się też, czy części customowe dedykowane hi capie TM będą kompatybilne z repliką KJW? Jeśli uważacie, że można dostać coś lepszego na greengas w okolicach 400zł co przypominałoby hi capę albo colta, to jestem otwarty na propozycje :icon_biggrin: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Czy "okolice 400zł" obejmują 550? :D Quote Link to post Share on other sites
Kamill07 Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Jeśli na prawdę warto, a jestem pewien, że badziewia nie wciskasz, to myślę mógłbym może trochę dorzucić :icon_mrgreen: Czyli co proponujesz? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Jeśli opis jest zgodny z rzeczywistością (a wiesz, używka to może być różnie ale zakładam, że nie wciska kitu sprzedający) to to: http://allegro.pl/tokyo-marui-foliage-warrior-1911-i3024701979.html Quote Link to post Share on other sites
Kamill07 Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Hmm... No nie wiem, czy się porywać na używkę jako pierwszego gbb, niby TM, ale coś opis skromniutki... Przemyślę jeszcze. A z nówek w tych granicach cenowych 4/5 stów byś coś jeszcze polecił? Ta hi capa KJW godna uwagi? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Godna ale nie oczekuj cudów. Po fotach ta używka wydaje się niezła. Cena jest jak na używkę dość wysoka więc nie jest to jakaś "kosmiczna okazja". Napisz o gościa, poproś o dużo fotek, dokładny opis itp. Przeciez wiesz chyba jak się kupuje na allegro, żeby nie wtopić. Quote Link to post Share on other sites
Kamill07 Posted February 15, 2013 Author Report Share Posted February 15, 2013 Ok, dzięki dex. Skontaktuję się z nim i zobaczę co z tego wyjdzie :icon_biggrin: Hej, Niestety ze sprzedającym tego Warriora nie ma kontaktu, a poza tym ta oferta wisi już długo, u nas w komisie też był i nie znalazł nowego domu. Dodatkowo KP06 też właśnie ktoś zwinął w promocji :icon_confused3: I teraz jestem w kropce. Pooglądałem sobie klamki TM (Hi-Capy i Colta MEU) - coś pięknego, tylko koszt ściągnięcia z RWA wielki... Jest jeszcze coś godnego uwagi za trochę mniejszą kasę? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 MadOnion.eu Ściągają repliki itp z RWA, także musisz tylko poszukać co do nich wysłać w mailu ;) Są też zamówienia grupowe na forum :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts