robaki Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Witam! Mam pytania do osób które posiadaja lub miały styczność z replikami VFC serii AK z automatic recoil action. Takich jak tutaj: http://wmasg.pl/pl/news/show/311366 1. Jak system się sprawdza w praktyce - żywotnośc, zacinki, wpływ na pracę GB, osiągi ? 2. Prądożerność - VFC mają baterie stick - ile na takiej niedużej bateryjce replika pociągnie kulek+poruszania zamka? 3. Czy w razie potrzeby da się ten system odłączyć i korzystać z repliki bez niego? Dzięki Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 O ile się nie mylę, po wyjęciu drucika łączącego atrapę suwadła z (tłokiem?) Blowback zostanie odłączony. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 (edited) Tak, wystarczy wyjać jeden mały drucik, ale wymaga to grzebania. Nie zauważyłem jakiejś różnicy przed i po zdemontowaniem blow backu. Małym minusem było to że miałem li-pola upchniętego tam na styk i czasem zamek zawadzał o upchnięta baterie i nie odskakiwał. Edited February 20, 2013 by The-Naturat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts