Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sprężynowa replika

Recommended Posts

Witam, mam problem. Mianowicie chciałbym kupić jakąś fajną replikę spręzynową ale mam ograniczony budżet pomozecie wybrac cos dobrego co z rok wytrzyma? Tak do 100 zł. Myślałem nad shotgunami i gnatami powiedzcie czy te repliki wytrzymają dłuższy okres ? czyli z rok?

Shotgun Long 003 [AGM] / Shotguny - TaiwanGun - Militaria, sklepy z bronią, airsoftgun, karabiny

UHC - Beretta M92F - Sprężynowy - SpecShop - Sklep Militarny, ASG, Airsoft, Noże, Latarki, Multitool, Kamizelki, Obuwie Taktyczne

UHC - Desert Eagle - Sprężynowy - SpecShop - Sklep Militarny, ASG, Airsoft, Noże, Latarki, Multitool, Kamizelki, Obuwie Taktyczne

No tak. Ale na pewno ten shot jest lepszy od pistoletów, które podałeś. Tamtych pistoletów nie wykorzystasz, a i zasięg mniejszy. Z shotem wielu ludzi lata i doświadczonych i nowych i mają z tego frajdę. Replika trzyma klimat. A za 60zł coś się może popsuć - cudów po tym nie oczekuj.

Z shota masz większy zasięg, poza tym nie rozwali Ci się na drugi dzień. Zresztą skoro wiesz lepiej to po co pytasz? Skoro już wiesz co kupisz to po co zawracasz tyłek by potem trollować? Z takim podejściem to zmień hobby. To drogie hobby.

z takim podejściem równie dobrze, mogę powiedzieć, że w shocie też nie ma co się zepsuć. Bo co? To są nie mal takie same mechanizmy (działają tak samo) i są z plastiku. Jak nie będziesz przeładowywał (naciągał sprężynę) jak debil to wszystko będzie działać.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...