Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć. Mam problem z wyborem odpowiedniej klamki dla siebie. Otóż maży mi się solidna klamka najlepiej replika colta 1911 m.e.u z miejscem na mątaż atrapy tłumnika( ale to nie jest takie ważne)

Moje oczekiwania są takie:

-klamka musi być full metal

-musi być wytrzymałą i jak najmniej awaryjna

-dość celna i daleko zasięgowa

Na klamkę chcę wydać max 450 zł. (bez gazu i innych dodatków)

Uprzejmie proszę o pomoc i z góry dziękuję :icon_biggrin:

Edited by coltasg
Posted (edited)

W tej kwocie to ARMY,BELL,TERCEL,KJW. Dupy nie urywają i są wykonane słabo(czyt. luzy,klekotanie,gazożerność) .

Edited by Nitro
Posted

Czyli mam rozumieć, że na cudownego Colt'a 1911 (M.E.U również) trzeba wydać +800zł na samą replikę, jak np. Colt 1911 od TM kosztujący 800zł z korpusem z tworzywa i do tego łuski? Na wykonanie nie narzekam, ale po prostu chciałbym zakupić kiedyś replikę tego pistoletu, a ceny powalają na kolana :D

Posted

Po co czekać? Nie łatwiej samemu poszukać samemu? Przypominam o tym ,że ten dział nazywa się "Jak zacząć?" jest dla osób które dopiero zaczynają przygodę z Airsoftem. Takie pytanie lepiej zadawać w działach technicznych.

Posted

...jak np. Colt 1911 od TM kosztujący 800zł z korpusem z tworzywa i do tego łuski?...

Łuski? :icon_eek2:

Jeśli ten KJW byłby dobry, to nie wiedzą państwo, czy jest taki w TAN? :icon_smile:

Nie ma.

Posted

Coś strzeliło w środku w tym kjw, kasacja całkowita. Była nowa więc poszła na gwarancji, po niej kupiłem nowe we i po półtora roku sprzedałem. Do końca sprawne. Tylko taki dzyndzelek w magazynku od razu wyłamał.

Posted

Czyli colt od kjw będzie dobry :icon_biggrin:. Mam jeszcze jedno pytanie czy ta kabura będzie dla niego odpowiednia ?

http://www.taiwangun...1-bk-a-c-m.html

Tak, kabura będzie odpowiednia.

Ten pierwszy to znaczy kjw ?

Dziś czytałem o we i kjw i wywnioskowałem z tego, że kjw robi lepsze repliki.

Czekam na dalsze opinie :icon_biggrin:

Radzę nie czekać tylko zacząć czytać, bo opinii, zarówno o KJW jak i WE jest wystarczająco na forum.

Posted

Widocznie nie załapałeś sugestii z mojej ostatniej wypowiedzi. Pytania techniczne, odnośnie konkretnych modeli zadajemy w stosownych tematach. Na temat porównań też jest osobny dział. Tam szukaj informacji i pomocy. Zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...