NBDisPERFECT Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Nie no każdy ma swoje zdanie ale też każdy ma rozum więc sam zdecyduje czy postawi na swobode czy jednak na zwiększenie bezpieczeństwa :) 100zł to nie jest mały pieniądz ale jednak kupie. Jak uznam, że jednak czuje się lepiej bez to po prostu sprzedam lub oddam :) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Ja dostrzegłem- kilka. Też nie noszę (choć mam). To czy coś komuś uratowały czy nie to proszę raczej ostrozniej pisać- NIE WIECIE co by było "bez". Przypominając, ze nasze ciała nie są ze stali zapominacie koledzy, że nie są też z ciastoliny. Jak napisał kiedyś chyba Kuba- zamiast "pierdół" niech sobie odświeży szczepienie na tężec, większy to pożytek. Link to post Share on other sites
NBDisPERFECT Posted February 28, 2013 Author Report Share Posted February 28, 2013 Ok dzisiaj przyszła paczka od taiwangna. Z repliki jestem bardzo zadowolony a co do wykonania to jeszcze bardziej. Teraz tylko trzeba szukać kompanów do strzelania bo z tym chyba będzie ciężej. Dziękuje wszystkim za pomoc w wyborze. Może kiedyś się spotkamy to browara postawie ;) Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Sprawdź fora regionalne i zakładkę "Społeczność", ktoś się znajdzie. Link to post Share on other sites
OFF Posted February 28, 2013 Report Share Posted February 28, 2013 Jak wszystko ok to pozwolę sobie zamknąć :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts