przewitu Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Witam! Czy moglibyście mi polecić jakąś lunetę na ris do 50 zł? Oglądałem, szukałem i jedyne takie lunety były do wiatrówek. A może znacie jakieś przejściówki? Wiem zaraz napiszecie, że do 50 zł to kupi tzw."tani szajs". Może się i nie mylicie, ale czytałem dość dobre opinie o lunetach z serii Delta Optical, lecz w żadnym airsoftowym nie znalazłem. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Alanos Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 (edited) Tyle że delta Optical w najtańszej wersji to wydatek min. 170zł. Jeśli bardzo Ci zależy na taniej lunecie, sprawdź chociażby na allegro. Ew kup jakąkolwiek i do niej montaż na szynę 22mm. Edited March 5, 2013 by Alanos Link to post Share on other sites
Dziećka Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Licz się z tym, że te najtańsze to głównie x20, a przez nie celować jest bardzo niewygodnie. Link to post Share on other sites
OFF Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Nie ten dział. Link to post Share on other sites
Recommended Posts