FanatykAK Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Witam Może ktoś powiedzieć cos wiecej na temat produktów tej firmy? Niepowiem oferta-zwłaszcza repliki FAST -ciekawa. Wiadomo jak z jakością? Dzięki z góry Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
DJanos Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 http://gunfire.pl/product-pol-1152200500-Replika-helmu-Ballistic-digital-woodland-.html Przyłączam się do pytania jak z jakością tych produktów. Mam budżet 500 zł na hełm/kask i nie wiem czy warto kupić cos tańszego jak FMA Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Przyłączam się do pytania jak z jakością tych produktów. Mam budżet 500 zł na hełm/kask i nie wiem czy warto kupić cos tańszego jak FMA Ja polecam firmę EMERSON.Co do FMA dołączam się do pytanka :) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Podpytajcie się Mati13k. On miał FMA (jeszcze jak to był no-name) i zbyt zadowolony z jakości nie był. Djanos - jeśli masz taki budżet to spójrz na ofertę dragonredairsoft.com. Mają tam FAST w wielu wersjach i z grubą skorupą. Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Hell ma rację. Jak za taką cenę kupować hauer , to już odpowiedni. Lub dać se dzidy i kupić kask. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts