Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G&G Xtreme 45 jako broń boczna

Recommended Posts

Witam,

myślę o zakupie CO2 (ze względu na BB)

i trafiłem na ... xtreme 45 od G&G. Nie wiedzieć czemu urzekł mnie swoim wyglądem oraz ceną (jak na G&G! ) ale bardziej wyglądem i zastanawiam się czy mógłby spełniać rolę boczniaka.

A czemu się zastanawiam ? Bo nie wiem jak z mocą tej zabawki. Możemy wyczytać że to około 365 fps - troszkę dużo jak na klamkę. Czy można by to jakoś zbić do powiedzmy 330 FPS żeby nie ranić kolegów?

Dodatkowo był jakiś temat na tym forum z 2010 gdzie był filmik pokazujący 1000FPS z tego (ale na chrono madbulla więc to może być czysty przypadek). Dla mnie klamka urzekająca ;-)

Edited by macck

Sir, zasadnicza różnica polega na tym że jak odłożę moje G36 i wezmę do ręki klamkę to się nie będę zastanawiał z ilu metrów strzelam.

Widziałem ten BB, ale pasuje mi taki, klamka jest dla mnie po prostu przesłodka a szczególnie że to G&G i kosztuje w zasadzie niewiele jak na CO2 . Chodzi mi o to, czy nada się jako boczniak ;-)

I jak znajomy ocenia klamkę?

Edited by macck

Wszystko będzie dobrze do czasu aż coś się zepsuje albo będziesz chciał tuningować, bo ta replika jest dość niestandardowa. No i zamek nie zostaje w tylnym położeniu po wystrzeleniu ostatniej kulki.

Pozdrawiam

Edit: Literówka

Edited by Wojtasasg