Mortis Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Jutro podam... bo replika w piwnicy jest, dobrze? Quote Link to post Share on other sites
granat91 Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) ok dzięki Edited September 21, 2009 by granat91 Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Przepraszam, nie mogłem. Jutro jak wrócę ze szkoły to dam wymiary. Obiecuję. Nie zawiodę.:) Gdzie właściwie to zmierzyć? Jak? Quote Link to post Share on other sites
granat91 Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 prosiłbym szerokość, grubość i wysokość Planuje generalne porządki i zakup nowego sprzętu i chciałbym się dowiedzieć czy będą jakieś ładownice z miwo które pomieszczą magi do auga Quote Link to post Share on other sites
Marek_pno Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 W stocku miałem maga hi -cupa (mowa o CA) i mi się rozwaliła podstawka, dałoby radę ją jakoś dokupić, a może ktoś ma ją na sprzedaż? Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Niedzialajace semi w augu to moga byc rozne przyczyny. 1. zjechal sie wewnatrz gearboxa taki element ktory popychany jest przez spust i odpowiada za semi. trzeba go podkleci ale wymaga to rozlozenia gearboxa (ostatnie co sprawdza sie). 2. Spust nie wraca do samego przodu - sprawdzic czy jak sie go docisnie palcami do przodu - to semi zaskoczy. Sprezynka powrotna moga sie poluzowac i zawsze jest na pol semi - auto jest zwierane na krótko wiec dziala niezaleznie od semi. 3. oderwane kable przy kostkach stykowych odpowiednich za semi lub poluzowane. Quote Link to post Share on other sites
Marek_pno Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Na 80% powtórzył mi się problem z kulką między zębatkami :C nie wiem jak ona tam wpadła... Mógłby ktoś poinformować czy da się ją wyjąć jakoś bez grubszego rozkręcania broni? Ewentualnie jak można zapobiec na przyszłość takim wypadkom. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Jedyna droga jaka przychodzi mi do glowy to przy spuscie - nie ma tam zaslepki jak w ak - i jezeli kulki dostana ci sie jakims sposobem kolo spustu to moze dadza rade sei tam wkrecic. Innego miejsca raczej nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Dzemik11 Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Siema xD Do tego http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=1067&name=Tokyo_Marui_Steyr_AUG_SG chiałbym kupic lufe prec i sprężyne 140 teraz pytanie ... czy to wytrzyma a po drugie czy mogli byście mi dać wymiary lufy najlepiej linka z specszopie bo odrfazu mi złożą do kupy... i jak tam z waszymi augami jakie minusy co wymienialiście itp A i może wybrali byście http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5128&name=JG_-_AUG_3G_-_RIS Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 (edited) Mam pytanie do posiadaczy AUGów czy da sie stuningowac go aby bylo tak z 550 fps? Znaczy sie czy szkielet da rade bo mam na oku to http://shop.ehobbyasia.com/eac-002-aug-ras-sniper.html jest tp przerobiony aug tm z lufa 650... oczywiscie tylko tryb single... Edited October 2, 2010 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Aug TM nie wytrzyma. Gearbox JG wytrzyma m150 (mam) Ale za to nie wytrzymaja zaczepy od tylu - musisz kombinowac jak wzmocnic mocowanie gearboxa (wyrywa odrzut springa m150 mocowania plastikowe). Dodatkowo potrzebujesz: -wymienic silnik na mocny 120 zl -kupic bore up 200 zl -ryzykowac strate zebatek lub kupic super torque - 150 zl Precka jak jest w tym customie to styknie - jak nie ma kupic. Ogolnie tuning auga ponad 500 fps jest bardzo problematyczny przez to wyrywanie mocowania. Quote Link to post Share on other sites
luk4as Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Ma ktos z was lipole w AUGu? jakie tam wchodzą? Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 wiec wynika z tego że Aug nie nadaje sie na wyborowke bullpup za dużo klopotow z tym gb... a myslałem ze bedzie tak pieknie... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Wszystko się da, spójrz na temat kocura "aug backplate mod". Podwójne mocowanie i podejrzewam, że resor od malucha wytrzyma :icon_biggrin: Lipole wchodzą niemalże wszystkie. 7,4V 1800mAh ma jeszcze luz :) Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 11.1 2200 wchodzi ale ciezko dopchnac zaslepke gumowa z tylu (trzeba odchudzic boki). Lipole maja taka zalete - ze zawsze sprzedawca podaje wymiary. Miarka w lapke i zmierzyc ... Quote Link to post Share on other sites
Stinger82 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Panowie ja z innym pytaniem: Mianowicie chcę kupić Steyr AUG 3 JG[JG 0450A] ale ani na Zbrojowni mieć już nię będą ani na Specshopie >stosowną informację dostałem od nich w emailu,jakby ktoś zarzucił linkiem byłbym wdzięczny gdzie w Polsce można jeszcze kupić ,w grę wchodzi również opcja kupna za granicą ,z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
rzeznicc Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 nie produkują go od pewnego już czasu, tylko używki Quote Link to post Share on other sites
Stinger82 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Dostałem dziś email z BOK-u z firmy Gunfire.pl ,mają mieć dostawę w przeciągu mc/dwóch Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts