butelka Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Witam! Poszukuję w miarę taniej bielizny średniej klasy. Myślałem o tym: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=50_52&products_id=6779&name=Mil-Tec_-_Koszulka_Termoaktywna_-_Krotki_Rekaw_-_Zielony_OD i http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=50_52&products_id=9209&name=STOOR_-_Koszulka_termoaktywna_BioLINE_-_Krotki_Rekaw_-_Zielony Nie mam super wielkich wymagań. Do tej pory korzystałem z Berknera i Brubecka. Dobrze, jakby jakoś super od nich nie odbiegały. Nadaje się to to do czegoś, czy tylko do wycierania podłóg? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Firmę Mil-tec zdecydowanie odradzam. Mam taką koszulkę firmy Stoor i daje radę, ale nie mam niestety porównania do Brubecka. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Brubeck i Berkner to znacznie wyższa półka. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Na Alledrogo są koszulki termo (coolmax) z demobilu Armii Brytyjskiej. Chodzą po 20-30zł. Jak znam Brytoli, nie powinny być złe (używam od roku UBACSa, podejrzewam, że jego część termo jest z dokładnie tego samego coolmaxu co te koszulki. tylko kolor ciut inny). Quote Link to post Share on other sites
mich2000 Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 (edited) A ja bym polecał jednak zostać przy Brubecku. Tańsze "termoaktywne" mają mało wspólnego z temoaktywnością, są to po prostu syntetyczne materiały i to tyle w temacie termo. Edited March 25, 2013 by mich2000 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Errhile, te koszulki z woja są nawet spoko, ale już w trakcie niezbyt długiej gry zaczyna się wonieć jak szatnia zapaśnicza z lat 50tych. Polecam dołożyć i kupić Brubecka-przerabiałem jedno i drugie no i Brubeck wart ceny. Ze Stoora mam czapeczkę termoaktywną (raczej myckę niż czapeczkę), zakładam ją pod fasta jak zimno, wieje i mróz. Daje radę, ale szału nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Mówimy cały czas o coolmaxach brytolskich? W UBACSie tego nie zauważyłem, a pocę się przy wysiłku jak świnia. Cóż, będę musiał kupić i przetestować. Dzięki za spostrzeżenie, wobec tego wezmę jedną, a nie od razu trzy :) Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 brubeck wcale nie ma zaporowej ceny, a jakoś jest nieporównywalna do milteca czy innych ubiorów termoaktywnych z lidla. opłaca sie dozbierać i mieć na lata [swojego tshirta mam już 5 rok i dalej sie dzielnie trzyma] Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 Super, dzięki bardzo Panowie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts