Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bielizna termoaktywna STOOR vs. Mil-Tec.

Recommended Posts

Witam! Poszukuję w miarę taniej bielizny średniej klasy. Myślałem o tym:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=50_52&products_id=6779&name=Mil-Tec_-_Koszulka_Termoaktywna_-_Krotki_Rekaw_-_Zielony_OD

i

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=50_52&products_id=9209&name=STOOR_-_Koszulka_termoaktywna_BioLINE_-_Krotki_Rekaw_-_Zielony

Nie mam super wielkich wymagań. Do tej pory korzystałem z Berknera i Brubecka. Dobrze, jakby jakoś super od nich nie odbiegały. Nadaje się to to do czegoś, czy tylko do wycierania podłóg? Z góry dzięki za pomoc. Pozdro.

Na Alledrogo są koszulki termo (coolmax) z demobilu Armii Brytyjskiej. Chodzą po 20-30zł.

Jak znam Brytoli, nie powinny być złe (używam od roku UBACSa, podejrzewam, że jego część termo jest z dokładnie tego samego coolmaxu co te koszulki. tylko kolor ciut inny).

Errhile, te koszulki z woja są nawet spoko, ale już w trakcie niezbyt długiej gry zaczyna się wonieć jak szatnia zapaśnicza z lat 50tych. Polecam dołożyć i kupić Brubecka-przerabiałem jedno i drugie no i Brubeck wart ceny. Ze Stoora mam czapeczkę termoaktywną (raczej myckę niż czapeczkę), zakładam ją pod fasta jak zimno, wieje i mróz. Daje radę, ale szału nie ma.

brubeck wcale nie ma zaporowej ceny, a jakoś jest nieporównywalna do milteca czy innych ubiorów termoaktywnych z lidla. opłaca sie dozbierać i mieć na lata [swojego tshirta mam już 5 rok i dalej sie dzielnie trzyma]