jakubkuba07 Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 A tak jeszcze to warto dokupić mocniejszą sprężyne do shotguna? Jeśli tak, to ile m/s i jakiej firmy Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Nie warto. Link to post Share on other sites
Homer96 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Nie warto, i kilka postów niżej też będzie napisane zapewne "nie warto", ponieważ nie warto :) Link to post Share on other sites
jakubkuba07 Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Czemu nie warto? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Bo zasięg jest zadowolający i plastiki we wnętrzu mogą nie wytrzymać mocniejszej sprężyny. Link to post Share on other sites
marcin_d Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Czemu nie warto? A jak masz pieniądze na tunning to kup lepszą leplikę. Link to post Share on other sites
Ejsik Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Na twoim miejscu uzbierał bym 450 zł i kupiłbym jakąś dobrą Giete http://gunfire.pl/product-pol-1152189535-Replika-karabinu-szturmowego-JG608.html na przykłada taką albo taką mp5 http://gunfire.pl/product-pol-1152189545-Model-P5-K-PDW-G5-GALAXY-.html a kamizelka nie jest ci na początek potrzebna. Nie kupuj tej kamizelki- to strata pieniędzy. Właściwie jak zaczynasz to na razie nie będzie Ci nawet potrzebna. A porządna kamizelka, która szybko się nie rozleci kosztuje trochę więcej. Pamiętaj, że zawsze możesz wykorzystać kieszenie. :icon_wink: tak jak kolega trochę wyżej powiedział ;] Link to post Share on other sites
jakubkuba07 Posted April 21, 2013 Author Report Share Posted April 21, 2013 Możliwe jest,że kupię w maju mp5 od galaxy, tylko nie wiem którą. Z kolbą czy też bez? Link to post Share on other sites
MrStone Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Możliwe jest,że kupię w maju mp5 od galaxy, tylko nie wiem którą. Z kolbą czy też bez? Ja bym Ci proponował z kolbą- wygodna i pomocna przy celowaniu. PS. Pamiętaj, że do transportu zawsze możesz ją złożyć na bok. Edited April 21, 2013 by MrStone Link to post Share on other sites
Errhile Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Chcesz sobie zrobić mocną strzelbę? Ależ oczywiście. Tylko nie na Mossbergu od AGM a na Remingtonie M870 od G&P. Na dzień dobry wersje z krótką lufą mają 350fps,z długą do prawie 400fps, (tam jest duży cylinder w stocku). Są do tego dedykowane lufy precyzyjne. I pasują zdaje się sprężyny od snajperek. Naprawdę ładnie toto można ponoć wykręcić. Haczyk? Cena. W Hong Kongu długi 870 G&P kosztuje od 150 USD w górę. Odbajerzona wersja Redwolfa z szynami, kolbą Magpul i czymś tam jeszcze to 450 USD. Plus przesyłka. I przy odrobinie pecha, cło. Wiesz, ja się od pięciu czy sześciu lat bawię pomysłem takiej "wysnajperzonej" strzelby. I za każdym razem mam te same wnioski: 1. Gdzie i kiedy ja tego będę używał, skoro na codzień biegam z AEGiem, i mi on w zupełności wystarcza? Ręce mam tylko dwie... 2. Cena wychodzi zaporowa. Sama goła strzelba to jakieś sześćset złociszy. Plus akcesoria. No po prostu urywa tyłek - szczególnie jak na coś, czego będę używał raz na ruski rok... Link to post Share on other sites
OFF Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Dobra. Autor już zszedł z tematu strzelby do 150zł. Informacje, których szuka ma na wyciągnięcie ręki. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts