Mixon Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Cześć, jako że przez ostatni sezon pociłem się i śmierdziałem w sztucznych, czarnych bluzach, uznałem, że teraz należałoby oszczędzić cierpień sobie i innym. Szukam zwyczajnej bluzy/koszuli wojskowej, najlepiej z podwijanymi rękawami, jakieś rzepy po bokach też nie byłyby złe (nie ma czasem jakichś taktycznych naramienników z rzepami :P?). Jedynie zależałoby mi, żeby było jak najwięcej bawełny. http://www.military.pl/tru-spec-bluza-bdu-oliwka-od-r-s_7558t Tru-spec jest wart swojej ceny? Patrzyłem też na UBACSy, ale to chyba nie ten sam przedział cenowy, nie? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Może przemyśl kupno bielizny termoaktywnej :icon_wink: Patrzyłem też na UBACSy, ale to chyba nie ten sam przedział cenowy, nie? Są tańsze, a ponoć dobre. Jak dołożysz trochę do tych 172 zł to możesz kupić sobie bluzę CS z Currahee w olive. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Brytyjskiego UBACSa w DDPM można na Pazzegro dostać za 40zł. Czasem taniej. Farbowanie... próbowałem, nawet jakoś wyszło, choć szału nie robi. Ale w lesie działa zadowalająco. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Jak dołożysz trochę do tych 172 zł to możesz kupić sobie bluzę CS z Currahee w olive. Chodzi o ten? Wygląda fajnie, cena też zadowalająca i nie będę musiał szyć sobie customowych brassardów :D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Tak, jest bardzo fajny. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Chodzi o ten? Wygląda fajnie, cena też zadowalająca i nie będę musiał szyć sobie customowych brassardów :icon_biggrin: Tak, ten miałem na myśli. Polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Mam i UBACSA i Currahee i oby dwa są dobre. Z tym, że: Ubacs tańszy i to sporo. Ale Currahee ma dobry materiał rękawów i samo termo też jest świetne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts