OFF Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Dzięki za propozycje, jeszcze małe pytanko, czemu nie znajduje mi takiego użytkownika jak zielona pantera ? :icon_wink: Zakładam, że szukasz na forum, a on ma konto na allegro. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Wpisujesz w google: zielona pantera allegro i proszę http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5378233 Quote Link to post Share on other sites
Czosnecky Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 wpisywałem na allegro w użytkownikach, OFF, możliwe że zrobiłem z siebie idiotę w tym wątku, ale żeby aż tak? ;) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Mniejsza :P Buniek już link podał :) Od siebie polecę sklep bestmilitary.pl ;) Też mają gogle ESS używane w niezłym stanie ponoć. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 ^Up Potwierdzam :) Kupiłem tydzień temu, doszły w 3 dni kurierem, trochę rysek, ale przestrzeliłem i trzymają się dzielnie ;) Tak więc można śmiało kupować ale teraz ich chyba nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Czosnecky Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Ok, paczka doszła, jestem zadowolony, a raczej byłem. Postrzelałem i teraz zauważyłem że nawet po opróżnieniu całego magazynka i jego wyciągnięciu jak macham giwerą to słychać jak kulka w niej lata. Cośtam próbowałem odkręcać, ale korpusu się nie da, bo jest tam jakiś przełącznik hop/normal przez który nie da się tej osłony sciągnąć. Widziałem tą kulkę przez chwilę, była zaraz obok spustu ( jest tam taka mała dziura przez którą było widać jej częśc). Dodatkowe zastrzeżenia: -Kiedy ładuję ładownicą magazynek to zawsze dwie kulki muszę szybko "łapać" bo uciekają. Jedna jest już na magazynku, ale nie zmieściła się w komorze, czyli leży na tej ostatniej, a druga jest w wylocie ładownicy. -Broń nigdy nie strzela ostatniej kulki, przez co ją też muszę "łapać". Jeżeli da się to jakoś rozwiązać, bardzo byłbym wdzięczny za porady. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Ostatnią kulkę można załadować trzymając replikę do góry nogami. Kulki z szybkoładowarki zawsze będą wypadać. Osłonę można zdjać. Trzeba ją tylko troszkę podważyć tak żeby "przeskoczyła" nad regulacja HU (tym przełącznikiem hop/normal). Edited April 4, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 Przyzwyczaj się, że w asg część kulek idzie na zmarnowanie. Dlatego w opakowaniu masz średnio 3000, a nie 30. Quote Link to post Share on other sites
Czosnecky Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Ja mam 1000 Bo Eco. :D Quote Link to post Share on other sites
Czosnecky Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 Dobra, zostawiam to tam. Musiałbym każdą śrubkę odkręcić. Ciekawe, jak się tam znalazła. Jak celować takim shotgunem? Za nic mi nie wychodzi ;/ Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Po lufie lub samemu dorobić przyrządy celownicze. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) Jako szczerbinki można użyć np szczęk magazynka od pistoletu GBB :D http://scr.hu/0a70/j485o http://scr.hu/0a70/ghgzf Edited April 5, 2013 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts