krzesik Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Witam Chcę kupić taką ładowarkę http://www.taiwangun.com/ladowarki_1/ladowarka_rozladowywarka_procesorowa_do_akumulatorow_o_napieciu_od_2_4v_do_12v_mw.html do takiej baterii http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_pojemniki/akumulatory_9_6v/akumulator_nimh_2300_mah_9_6v_-_typ_stick_8fields.html :D Mam możliwość kupna tej samej ale używanej ładowarki. Co się bardziej opłaca nowa czy używana? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 A ile tańszą masz używaną? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 (edited) Nie kupuj tej ładowarki. Jest wrażliwa na każde pierdnięcie. Mi padła po 3 miesiącach. Jest piękny temat o niej tu na forum. Wpisz w googlach "ładowarka batimex wmasg" Jeżeli masz stówkę na ładowarkę, to kup imaxa, redoxa, turnigy, powerbeana major.Będziesz 10x bardziej zadowolony,a są tylko niewiele droższe. Edited April 2, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Za cene tej ładowarki masz redoxa,dołożysz troche i powerbeana. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Mam ją od lat chyba... nie dam głowy ale 4? 5? Śmiga jak śmigała, ładuje prawidłowo, rozładowuje prawidłowo. Kup nówke a jak zdechnie to Ci wymienia na nową, nie ryzykujesz. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Też mam ją z pięć lat jak nie więcej, a kiedy kupowałem to już była używana ;-) . Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 @dexterkrak, @poldeck Wypowiedzcie się może, czy gdybyście stanęli przed wyborem tej ładowarki dzisiaj, kupilibyście ją ponownie, czy raczej wybrali coś z polecanych poprzednio? Te parę lat temu to była jedna z fajniejszych ładowarek (sam o takiej marzyłem ale nie było mnie stać :D), natomiast teraz trochę wymięka z nowszymi konstrukcjami. Myślę, że autorowi tematu taka opinia pomoże najbardziej. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Znaczy skoro ładuje prawidłowo, ogólnie działa prawidłowo to nie wymięka. Może np nie łądować LiPO, to jej wada i jest lekko z poprzedniego wieku ;] ale nie można nic złego za bardzo o niej powiedzieć. Czy kupił bym ją ponownie? Nie :D. Bo żadnej bym nie kupił, naładował bym se aku w pracy, na ładowarce z miliardem funkcji, wykresami i takiej podpiętej do kompa bo bez tego nie działa :P. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts