Azzukay Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Witam wszystkich. Mam pewien problem, otóż nie jestem na bierząco z nowinkami technicznymi replik broni elektrycznych, a chciałbym znów zacząć zabawę z asg, dlatego mam pytanie: Którą z replik mam wybrać? Która jest "lepsza" technicznie. 1. http://www.sklep.air...wego-SW-05.html 2. http://www.sklep.air...wego-DG06T.html Mile widziane linki z innymi replikami. Przy wyborze kierowałem się wersją gearboxa i prędkością wylotową. Dziekuje i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Peszu Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Żadna z tych replik nie jest dobra pod względem technicznym. Jeśli masz do wydania 600 zł bierz kałącha od boyia albo cymę 40 i wzwyż. Jeśli jednak lubisz giety zastanów się nad modelem od boyi. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 (edited) Dragon Guns (M4) to jeszcze świeża marka, mało o niej wiadomo, była opinia na wmasgu, że jękliwe bebechy, kiepskie odlewy korpusu i słaby zasięg. Co do Thompsona, to niby są tematy, ale ja nic nie mogę znaleźć :icon_biggrin:. Pomocy, ktokolwiek? Edited April 3, 2013 by SirHawk Quote Link to post Share on other sites
Azzukay Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 (edited) a podstawowe różnice między nimi ? z tego co jest wypisane w danych technicznych. Gdyby je porównać i wypisać zalety i wady? m.in. wytrzymałość baterii, gearbox, zasięg, itp. Edited April 4, 2013 by Azzukay Quote Link to post Share on other sites
dobro Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Nie wiem jak z tą drugą firmą, ale wiem, że na przykład j by pozdychały, gdyby je potraktowano tak jak na tym filmiku... a Dragon Guns/Lancer Tactical dało radę i w środku tylko troche osmalone... ale nie ma się co dziwić :) Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Nie brałbym żadnej z nich, a już na pewno nie tę emkę. Chyba że lubisz ryzyko i masz kasę, żeby wywalić w błoto. Poczytaj uważnie tematy w dziale dla początkujących, bo chyba sam nie wiesz, czego szukasz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts