Kwasu1111 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Witam wszystkich. Mam zamiar kupić replikę i zastanawiam się czy kupić już teraz znanego Shotguna Long 003 firmy AGM za 60zł czy poczekać miesiąc i zakupić coś lepszego w granicach 400zł na przykład kałacha Cymki. Co sądzicie? Warto kupować strzelbę i już latać czy poczekać miesiąc i zainwestować w AEGa? Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Jak się jeszcze nie strzelałeś i nie wiesz czy ci sie spodopa to bierz szczelebke AGM. :) Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 czy poczekać miesiąc i zainwestować w AEGa? Jak w miesiąc uzbierasz 340 PLN to poczekaj 3 miesiące i kup m4 KWA Quote Link to post Share on other sites
Kwasu1111 Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 Strzelałem się już nie raz, ale na pożyczonym sprzęcie i w dresie. Chciałbym teraz zacząć porządnie się strzelać. Chyba poczekam miesiąc i zainwestuje w coś lepszego. Myślę, że w 3 miesiące ogromnej sumy nie uzbieram, bo średnio zarabiam 50 do 80 zł na tydzień. NIby dużo jak na mój wiek, ale wiadomo, że nie wszystko przeznaczę na replikę. Myślałem też o mp5. Podoba mi się bardziej od kałacha i jest poręczniejsze. Myślicie, że to dobry pomysł? Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Jak ci się podobaja MP5 to polecam CM 0.41 (500 - 600 PLN). Ponoć godne polecenia są też MP5 Galaxy (ok . 300 PLN) Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 MP5 możesz kupić fajną Galaxy na Taiwangunie. Parę lowcapów, kulki, dobrą ładowarkę, mundur, pingle (ochronę oczu). Jakiś pas z ładownicami na magi i tyle :) Quote Link to post Share on other sites
max3689 Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Bierz cm.028. Na prawdę fajna replika jak na te cenę. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Kwasu1111 Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 W takim razie uzbieram na cm.028. Miałem już okazję z niej strzelać i bardzo mi się podoba. Dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) (...) Ponoć godne polecenia są też MP5 Galaxy (ok . 300 PLN) Popieram. MP5K lub MP5PDW [GALXY] jest repliką dobrą za rozsądną cenę. :maniak_OK: Edited April 5, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Z cymą to jest tak, że albo ci się spodoba, albo nie. Według mnie, dobrym wyborem jest G36 od JG/Boyi i MP5 od Galaxy. A jeśli już uparłeś się na cyme, to unikaj wersji ze składaną kolbą - B i S bodajże - gdyż się one łamią, mają luzy. Sam swoja cymę niedawno sprzedałem, bo denerwowała mnie jej "zabawkowość"... Już wolałbym dozbierać do rk od boyi, tam przynajmniej korpus nie jest z szitmetalu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts