Wizardb Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Czołem! Miał ktoś styczność z ich produktami? Nigdzie nie mogę znaleźć opinii. Tutaj strona internetowa sklepu : http://www.24a-z.pl Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 sam wygląd strony mnie przeraził... sam taką mogę zrobić a to dobrze o sklepie Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Wygląd jest prosty, czytelny, co Ty chcesz? Chyba chodzi o zrobienie jak najbardziej przystępnej strony, prawda? Quote Link to post Share on other sites
Wizardb Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Wygląd wyglądem. Airsoftxtreme wyglądają za to wspaniale ;p Chodzi mi o produkty, kontakt, wszystko poza wyglądem.. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Wygląd jest prosty, czytelny, co Ty chcesz? Chyba chodzi o zrobienie jak najbardziej przystępnej strony, prawda? tyle że jak piszę mnie odpycha. Nie prostotą lecz wklejonymi na siłę obrazkami Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 (edited) padłem :icon_biggrin: kule 0,25 za 500sztuk - 29+przesyłka :icon_biggrin: omijał bym szerokim łukiem takie sklepy Edited April 27, 2013 by mike88 Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 http://24a-z.pl/dlugopis-sciaganotatnik-p-968.html Taki sam w papierniczym za 2.50 :D Quote Link to post Share on other sites
Wizardb Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 A masz na niego 6 miesięcy gwarancji w papierniczym? : p W tym sklepie zainteresowały mnie noże, tylko wszystkie podejrzanie tanie jak na stal 440 i ogólnie opis, pokrowce etc. Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 to jest jakaś prowokacja czy ty tak na serio? :P Quote Link to post Share on other sites
Wizardb Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 To z długopisem to żart. Z nożami jak najbardziej serio, popatrz na opis i powiedz czy taki nóż moze kosztować 60zł. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Ile można? Nauczcie się wreszcie, że opinie o sklepach zamieszcza się w temacie OPINIE. Temat przeniesiony. Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) A które noże masz na myśli? Ogólnie porównałem ceny rzutek ze sklepu z cenami takich samych modeli z allegro. http://24a-z.pl/zest...nogi-p-948.html - 120 PLN http://allegro.pl/no...3184331951.html - 30 PLN Jak widzisz w opisie obydwóch jest info. o stali 440. Różnią się chyba tylko napisem, ale i na allegro są opisane jako black water. Dlaczego więc cena jest 4 razy droższa? :icon_smile: Jak szukasz jakiegoś porządnego ostrza to lepiej sprawdź producentów z renomą. Ja mam już prawie 4 lata swojego Victorinox'a i jestem z niego bardzo zadowolony. Chyba, że szukasz czegoś dla lansu. Wówczas możesz udać się na najbliższy bazar i znajdziesz ładną kosę za 20-30 zł. :icon_wink: Edited April 28, 2013 by MrStone Quote Link to post Share on other sites
Wizardb Posted April 28, 2013 Author Report Share Posted April 28, 2013 Wacol - wybacz. Mój błąd. MrStone - dzięki za odpowiedź. Tutaj cytat z opisu tych noży na allegro "W komplecie jest 4 noże.". Nie wiem co o tym myśleć. Chyba faktycznie kupię coś droższego z renomą. Chyba niż się nie stanie jak temat zostanie. Może ktoś doda jakąś opinie o samym sklepie, a komuś i niemu się to przyda. Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 (edited) MrStone - dzięki za odpowiedź. Tutaj cytat z opisu tych noży na allegro "W komplecie jest 4 noże.". Nie wiem co o tym myśleć. Chyba faktycznie kupię coś droższego z renomą. Sprzedającego nie znam, więc nie mam zamiaru za niego poręczać. Ale będąc w gdańskim tajgunie widziałem podobne rzutki- komplet 3 szt z pokrowcem za ok 40 zł. Nawet chciałem kiedyś kupić, aby przekonać się, czy da się tym rzucać lepiej niż zwykłym nożem kuchennym, ale szkoda kasy. :icon_wink: Jeśli szukasz noży typowo militarnych to się nie znam. Ale od siebie mogę Ci polecić noże żeglarskie Wichard. Mam ten model od kilku lat i to chyba najlepsze ostrze jakie miałem okazje używać. Za +/- 80 zł powinieneś znaleźć coś ciekawego od tego producenta. Edit: Tu coś znalazłem. Edited April 29, 2013 by MrStone Quote Link to post Share on other sites
Wizardb Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Żeglarskie mnie nie interesują. Szukam militarnych i rzutek, ale poradzę sobie ;p. WSZYSTKIE noże znalazłem w lepszych cenach w innych sklepach, więc nie polecam (nie wiem jak z innymi produktami). Quote Link to post Share on other sites
redaaa Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 (edited) Omijać wielkim łukiem, wysyłają produkty wyprodukowane w Chinach, gatunkowo fatalny sprzęt, z nie tą instrukcją co trzeba, wyjaśnienie tego jest problematyczne, facet z którym rozmawiałam przez telefon odsyła do pisania e-maile. Facet nie orientuje się co ma na składzie i jak dany sprzęt działa. Pomylili zamówienia przez co musiałam czekać na właściwy produkt, który okazał się z błędnym ID. Porażka i jeszcze raz porażka. Brak formularza na odstąpienie od umowy, brak rachunku są tylko e-maile i pieczątka na instrukcji z datą gwarancji. Odsyłam produkt, zresztą nie tani i czekam na zwrot pieniędzy. Jak nie oddadzą zgłoszę sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta a jak będzie trzeba to i na policję bo jak na razie wszystko wskazuje na to, że to cwaniacy otworzyli sobie ,,sklepik'' i liczą, że ludzie im odpuszczą. Czerwony jest zarezerwowany dla moderacji ;) /Szmeru Edited August 27, 2017 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts