Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

temat dotyczący boczniaka

Recommended Posts

VFC/Stark cieszy się za granicą dobrą opinią.Army to dziadostwo,a o WE są dzielone opinie.KJW to przeciętniak,a do KWA nie ma części.

Sam czekam na osiemnastkę Starka,aż znów w GF będzie.Na teemkę szkoda mi pieniędzy.

Edited by Nitro

Toć bebechy to ma w standardzie TM.Jedyne niestandardowe elementy to zamek,i prowadnica zamka.

Ten cały standard to tylko teoria;P Skoro piszesz, że prowadnica zamka jest inna to ja, idąc tym tokiem myślenia, pytam się która prowadnica jest inna? Przednia na, której zamontowany jest bezpiecznik na szynie podlufowej czy tylna, którą tworzy zespół kurkowy? Jeśli obudowa zespołu kurkowego jest inna, powoduje to że jej elementy będą minimalnie różniły się wymiarami.

Edit: redax to nie dobrze z dwóch podstawowych względów. Po pierwsze, nie znasz opinii o tym HFC a po drugie skąd weźmiesz części zapasowe?

Edited by rumak

Wiem że do tego hfc pasuje magazynek od we jeśli przypiłuję się pin na tylę magazynka, a skoro magazynek pasuję to części może też ale nie wiem więc proszę o opinię :icon_razz:

A tak poza tym rumak w swoim arsenale masz glocka 17 we jeśli byś mugł to proszę napisz mi coś o tym pistolecie :)

Edited by redax
Jeśli obudowa zespołu kurkowego jest inna, powoduje to że jej elementy będą minimalnie różniły się wymiarami.

Gdyż, bo, poniewóż? Zewnętrznie może być szersza/węższa, a w środku to samo, czyż nie? :P Jedno nie musi implikować drugiego.

Redax byś mógł spojrzeć do tematu o tym WE...

Edited by -Otto-

Dzisiaj czytałem o kwa i to nie jest głupi pomysł. Chociaż kjw też jest niezły bo kumpel ma i sobie chwali ale niestety mam za duże dłonie do tego cudeńka. A wracając do kwa nie wiecie co się dzieję ze

w żadnym sklepie go niema pominając z allegro z plastylkowym zamkiem ?

WE to słaby wybór, bardzo słaby.

Rozumiem, że jesteś posiadaczem i wyrażasz swoją opinię na podstawie własnych doświadczeń związanych z tą repliką? Dziwne, bo to już kolejny temat w, którym niczym radykalny wyznawca Dexterkraka bezpodstawnie i nie obiektywnie krytykujesz Glocka od WE nie mając tak naprawdę o nim zielonego pojęcia. Weź chłopie załóż stowarzyszenie wielbicieli TM'a i daj ludziom dowiedzieć się o wadach i zaletach innych replik, to nie komuna, tutaj każdy ma prawo wyboru.

Dzisiaj czytałem o kwa i to nie jest głupi pomysł. Chociaż kjw też jest niezły bo kumpel ma i sobie chwali ale niestety mam za duże dłonie do tego cudeńka. A wracając do kwa nie wiecie co się dzieję ze

w żadnym sklepie go niema pominając z allegro z plastylkowym zamkiem ?

Co prawda z pastylkowym zamkiem nie miałem jednakże z plastikowym już tak. Pozytywnie mnie zaskoczył, zamek plastikowy = lepszy blowback i mniejszy stopień schłodzenia. W dodatku nieźle strzelał :icon_wink:

Edited by rumak
Rozumiem, że jesteś posiadaczem i wyrażasz swoją opinię na podstawie własnych doświadczeń związanych z tą repliką? Dziwne, bo to już kolejny temat w, którym niczym radykalny wyznawca Dexterkraka bezpodstawnie i nie obiektywnie krytykujesz Glocka od WE nie mając tak naprawdę o nim zielonego pojęcia. Weź chłopie załóż stowarzyszenie wielbicieli TM'a i daj ludziom dowiedzieć się o wadach i zaletach innych replik, to nie komuna, tutaj każdy ma prawo wyboru.

O jak ja śmiałem skrytykować tak genialną replikę... Przypomniała mi się pewna sytuacja. Ktoś był oburzony, jak można narzekać na WE, skoro on jest z nich zadowolony i są to tak dobre klamki, że,,, kupuje je co roku. :D

Czy ja cokolwiek napisałem na temat TM?

Gdyby autor tematu miał odpowiedni budżet na kupno coś ze stajni TM, to bym ją pewnie polecił. Nie moja wina, że to są bardzo dobre klamki. Czy z tego powodu mam polecać coś innego? Autor ma swój mózg i swój rozum, wybierze, co będzie uważał za najodpowiedniejsze.