embe Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Witam chciałbym kupić dobry buty w cenie do 120zł mogą być używane. Buty do chodzienia w trudnym ternie. Głównie latem ale jesienia i zima też bardzo możliwe. Znalazłem te : http://armyworld.pl/product-pol-2095-Meindl-KSK-Buty-Wojskowe-Demobil-Goretex-Oryginal-Rozerwana-Futrowka-.html ale nie wiem czy warto może ktoś pomóc? Czy może jungle altama będą lepsze? Link to post Share on other sites
aciepk Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Jakież to buty specjalnie dla KSK... Przecież te Meindle to dla pilotów projektowali! I jeszcze jedno kupowanie używanych butów to głupota. Link to post Share on other sites
embe Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 czemu? Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 But układa się do stopy użytkownika - każdy ma inną stopę i również nie wiadomo jak zostały zdezynfekowane takie buty. Link to post Share on other sites
embe Posted May 6, 2013 Author Report Share Posted May 6, 2013 To jakie będzie najlepsze rozwiązanie tak do 130zł? Link to post Share on other sites
snajperswd11 Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Ogólnie dołóż 40 zł i kup Grom Protektor. NOWE!!! Sam katowałem je 3 lata i powiem że buty ok. Nieopłaca sie kupować używek. Tak ak napisali wyżej każdy ma inną stopę i but inaczej sie układa. A i niewiadomo czy użytkownik niemiał np grzybicy stóp która w bucie zostaje. Także jak buty to tylko nówki, i nie żadne milteki i inne chińskie gówno!!! Pozdrawiam Link to post Share on other sites
SterylizatorPL Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 (edited) Ew. poszukaj modeli PPO Strzelce Opolskie. Mam już drugą parę i jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Do 200zł jak poszukasz, to znajdziesz. Lepiej dołożyć i kupić dobre buty chyba, że nie szkoda Ci własnych stóp. Co do Protektorów - różne opinie słyszę. Znajomy kupił 3 miesiące temu (dużo ich nie tyrał), a już się rozpadają. Edited May 7, 2013 by SterylizatorPL Link to post Share on other sites
embe Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 a jungle altama? Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 A łapki urwało? Link to post Share on other sites
Recommended Posts