Tomek P-ń Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Witam Chciałbym dowiedzieć się, która z dostępnych obecnie na rynku replik Steyr AuG A3 ma najlepiej wykonane elementy zewnętrzne. Części wewnętrzne nie są tak do końca istotne, gdyż replikę mam zamiar kupić z myślą o mocnym tuningu. Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Pierwsze co trzeba zrobić żeby zacząć tuningować wypada "zmajstrować" tylną klapkę dopychającą najlepiej z grubej blachy za którą wsadzić piankę. Ahh jeszcze komorę na g&p i śrubki przy montażu klapki. :) Miałem okazje macać Tm'a, Jg oraz ASGDK. Co do A3 najlepiej wypada JG. Asgdk a2. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 (edited) Pierwsze co trzeba zrobić żeby zacząć tuningować wypada "zmajstrować" tylną klapkę dopychającą najlepiej z grubej blachy za którą wsadzić piankę. Popieram, tylna ścianka łapie luzy i w efekcie bywa, że robią się nieszczelności na komorze. Miałem ten problem w swoim AUG-u. Co do korpusu - AUG A2 JG jest na pewno najgorszy (nie licząc Both Elephanta). W moim korpus był słabej jakości, śrubki z czasem złapały luz i zaczął się rozchodzić. Edited May 14, 2013 by Stalker Quote Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 No i zdecydowałem TDZ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts