Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Początek - pierwsza replika

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Po wielokrotnych namowach kumpla, postanowiłem zacząć przygodę z asg. Po godzinach spędzonych na czytaniu tego i innych for na temat kupna pierwszej repliki, mój wybór padł na CM 028. Przeglądając serwisy aukcyjne itp. natknąłem się na ciekawy model. Chciałbym poznać Waszą opinię na temat tego sprzętu i czy jest godny uwagi:

http://tablica.pl/of...code=1a3094bc66

Czytając opinie o okularach, bodajże na tym forum, wielu użytkowników ocenia je jako dobre, więcej wydaje mi się, że na początek powinny być odpowiednie.

Dzięki.

Edited by vargemp

Gogle dodawane do tej repliki są "firmy" ACM - All China Made. Ja bym nie powierzył oczu takim goglom.

Cm 028 to całkiem fajna replika, ale ten egzemplarz to używka a używki to loteria. Możesz trafić na cud, miód i orzeszki albo na kał. Jeśli nie masz jakiegoś znajomego serwisanta, który replike przejrzy to lepiej nie pakuj się w ten biznes.

A jaki masz budżet? Może dobierzemy coś lepszego niż 028.

Edited by MarekMac

Poszukaj giety od jg albo mp5 od CM, za 400 PLN kupisz coś sensownego (oczywiście używki), Okulary to podstawa, ale wystarczą ci takie za 20 PLN z castoramy pod warunkiem że maja atesty. Uvexy, MSA, Bolle za 30-40 PLN to już wypas.

Edited by l_isek

Okulary M3 za 20 zł na allegro, testowałem różnymi replikami, nie do zabicia. Swoją drogą dołożysz 100 zł i może trafisz np cm 0,48. W komisie ostatnio widziałem coś w tych cenach. Albo stoi tam g36 CA za podajże 450 zł. Zależy czy chcesz nową, czy bierzesz też pod uwagę używkę.