Puloman Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Witam, co sądzicie o tych kulkach. Nie o Blaster Devil tylko o zwykłych blasterach. Mam teraz paczkę 3000 kulek 0.2g. No i cóż w mojej g36c od boyi w hi-capie podają znośnie czasami pluje dwoma kulkami, a czasami są puste strzały. Najbardziej irytuje mnie, że dziesięć kulek leci na te 50m (prócz dużego rozrzutu), a 1 lub 2 lecą już tylko na 10-15m. Dałem za nie 49zł -,-. Ponieważ kupione w sklepie ogólno-budowlanym więc przepłacone. Porównując do rocketsów i P&J to jest duża różnica. Quote Link to post Share on other sites
henno Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Różnica jest w cenie ,bo kulki Gunfire Rockets kosztuja 27zł za 4000 szt, oraz PJ także w tej cenie. Co do jakość to tylko kulki firm G&G. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Blaster są wystarczające do luf stockowych, ale nie polecam ich. Kulki dobrej jakości to G&G i MadBull. Ps Do G36C [boyi] stosuj kulki 0,25. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Używałem kulek Blaster devil I blaster, Na devilach miałem troszke większy zasięg niz na G&G. Jakoś tak się przesiadłem na g&g bo akurat jak wpadałem do sklepu to devili nie było. W gaziku różnica zasięgu jest spora na korzyść devili. Nie używam luf precyzyjnych, g&g sę delikatnie podkalibrowe 5,95mm może to robi róznicę. Nie wiem jak to wygląda przy lufach precyzyjnych. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Lisek - wszystkie nasze kulki są podkalibrowe. Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Być może ale wydaje mi się że devile maja po 5,98 mm? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Dokładnie: - 5,967 mm BLASTER DEVIL - 5,95 mm G&G. Edited June 14, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts