PozytywneFlow Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Witam wszystkich . Mam do was prośbę czy możecie wskazać mi mundur (woodland) który będzie pasował do owej kamizelki ? --> http://gunfire.pl/pr...a-woodland.html . Wszędzie szukam i nie mogę znaleść. Z góry dzięki za pomoc. PS: Żeby mundur nie był za drogi. Nie śpie na kasie :) Zdjęcie : Edited June 18, 2013 by PozytywneFlow Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 1. To nie rewia mody 2. To fantazja osób odpowiedzialnych za barwienie tkanin 3. Szukaj munduru w kamuflażu Woodland, ale cudów się nie spodziewaj. Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Witam wszystkich . Mam do was prośbę czy możecie wskazać mi mundur (woodland) który będzie pasował do owej kamizelki ? --> http://gunfire.pl/pr...a-woodland.html . A bieliznę będziesz dobierał pod kolor czego? Wszędzie szukam i nie mogę znaleść. Chyba sobie żartujesz. Podpowiem Ci - Allegro. Link to post Share on other sites
shardac Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Ale to chyba najbliżej zbieżne jest z francuskim CCE? Link to post Share on other sites
PozytywneFlow Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 Chyba sobie żartujesz. Podpowiem Ci - Allegro. Ehh, poprostu chcę aby kamizelka oraz mudnur były by prawie jednolote. Na allegro są, lecz w wysokich cenach. A jak w niskich to poprzecierane i to bardzo. :/ Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Ehh, poprostu chcę aby kamizelka oraz mudnur były by prawie jednolote. Nie uda Ci się to bo to, co jest na kamizelce, jedynie udaje woodland. Tak jak shardac wspomniał bliżej temu do CCE. Poza tym Yahalom już wyjaśnił, że to nie jest rewia mody i nie ma potrzeby dobierania wszystkiego idealnie pod kolor i odcień. Na allegro są, lecz w wysokich cenach. A jak w niskich to poprzecierane i to bardzo. :/ No sorry, w szukaniu "taniego lecz nie poprzecieranego" munduru już Ci nie pomożemy. Możesz jeszcze poszukać w lokalnych demobilach, ale z doświadczenia wiem, że i tam ceny potrafią być wysokie. Jak już dojdziesz do wniosku, że kompatybilność kamuflażu munduru u kamizelki nie jest najważniejsza, to zainteresuj się mundurami w kamuflażu DPM lub Flecktarn. Link to post Share on other sites
l_isek Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Mundur UCP powinien pasować... albo Multicam, tak na mój gust. Link to post Share on other sites
Recommended Posts