Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pasująca kamizelka

Recommended Posts

@Aksel, w Twoim przypadku sugerowałbym jednak pasoszelki od MIWO. Zdecydowanie lepiej zdadzą egzamin niż jakakolwiek kamizelka UTG-podobna.

Panie powała,nie interesują mnie pasoszelki.Temat to poasująca kamizelka a nie pasoszelki.

Nie żebym był rozpieszczonym dzieciakiem ale ja prosiłem o kamizelki,dzięki za sugestie z paszelkami ale nie.

Panie powała,nie interesują mnie pasoszelki.Temat to poasująca kamizelka a nie pasoszelki.

Nie żebym był rozpieszczonym dzieciakiem ale ja prosiłem o kamizelki,dzięki za sugestie z paszelkami ale nie.

To ciekawe, chyba, że źle odczytałem:

Kamizelka/pasoszelki podchodzące do AK (konkretniej RK 02) mój budżet to 350 zł da sie coś takiego znaleść?
(pogrubienie moje) i dla tego pisałem o oporządzeniu MIWO. Gdyby nie to, nie wysilałbym się i kilku kolegów również... :icon_confused: Edited by Powała

To ciekawe, chyba, że źle odczytałem:

(pogrubienie moje) i dla tego pisałem o oporządzeniu MIWO. Gdyby nie to, nie wysilałbym się i kilku kolegów również... :icon_confused:

cholercia,mój błąd Bradzo was wszystkich przepraszam!

Przejrzyj ofertę MIWO P i L. W swojej ofercie mają na prawdę dużo kamizelek, którę Cię zainteresują. Dobierzesz do tego ładownice wedle upodobań i będziesz zadowolony.

A jeśli nie MIWO, to tak jak pisze kolega wyżej - rozejrzyj się za Flyye'em, Pantac'em, TMC.

Dobre kamizelki robi Flyee, Condor i TMC. Osobiście sam miałem kontakt z flyee'm kolegi i pomimo produkcji chińskiej jakość wykonania jest na wysokim poziomie jak i materiałów.Kolega dokupywał do niego ładownice miwo.

Dzięki

Dobre kamizelki robi Flyee, Condor i TMC. Osobiście sam miałem kontakt z flyee'm kolegi i pomimo produkcji chińskiej jakość wykonania jest na wysokim poziomie jak i materiałów.Kolega dokupywał do niego ładownice miwo.

Zgadzam się co do jakości.

Akurat mam Skirmich Jumper PC z deltashopu wlaśnie od TMC, wygląda naprawdę nieźle, szwy są na 5, materiały na 4+. Za tą cenę nie ma się moim zdaniem co zastanawiać. Jak nie masz kasy na płyty, to wydmuszki plastikowe są w zestawie. Dorzucasz piachu do nich czy gipsu i masz balistykę. Ładownice od TMC również polecam, ocena podobna jak w przypadku kamizelki.

Edited by KnightMoritz