Powała Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 @Aksel, w Twoim przypadku sugerowałbym jednak pasoszelki od MIWO. Zdecydowanie lepiej zdadzą egzamin niż jakakolwiek kamizelka UTG-podobna. Quote Link to post Share on other sites
aksel22 Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 @Aksel, w Twoim przypadku sugerowałbym jednak pasoszelki od MIWO. Zdecydowanie lepiej zdadzą egzamin niż jakakolwiek kamizelka UTG-podobna. Panie powała,nie interesują mnie pasoszelki.Temat to poasująca kamizelka a nie pasoszelki. Nie żebym był rozpieszczonym dzieciakiem ale ja prosiłem o kamizelki,dzięki za sugestie z paszelkami ale nie. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 (edited) Panie powała,nie interesują mnie pasoszelki.Temat to poasująca kamizelka a nie pasoszelki. Nie żebym był rozpieszczonym dzieciakiem ale ja prosiłem o kamizelki,dzięki za sugestie z paszelkami ale nie. To ciekawe, chyba, że źle odczytałem: Kamizelka/pasoszelki podchodzące do AK (konkretniej RK 02) mój budżet to 350 zł da sie coś takiego znaleść? (pogrubienie moje) i dla tego pisałem o oporządzeniu MIWO. Gdyby nie to, nie wysilałbym się i kilku kolegów również... :icon_confused: Edited July 3, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
aksel22 Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 To ciekawe, chyba, że źle odczytałem: (pogrubienie moje) i dla tego pisałem o oporządzeniu MIWO. Gdyby nie to, nie wysilałbym się i kilku kolegów również... :icon_confused: cholercia,mój błąd Bradzo was wszystkich przepraszam! Quote Link to post Share on other sites
komandoczołg Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Dobre kamizelki robi Flyee, Condor i TMC. Osobiście sam miałem kontakt z flyee'm kolegi i pomimo produkcji chińskiej jakość wykonania jest na wysokim poziomie jak i materiałów.Kolega dokupywał do niego ładownice miwo. Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Przejrzyj ofertę MIWO P i L. W swojej ofercie mają na prawdę dużo kamizelek, którę Cię zainteresują. Dobierzesz do tego ładownice wedle upodobań i będziesz zadowolony. A jeśli nie MIWO, to tak jak pisze kolega wyżej - rozejrzyj się za Flyye'em, Pantac'em, TMC. Quote Link to post Share on other sites
aksel22 Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 Dobre kamizelki robi Flyee, Condor i TMC. Osobiście sam miałem kontakt z flyee'm kolegi i pomimo produkcji chińskiej jakość wykonania jest na wysokim poziomie jak i materiałów.Kolega dokupywał do niego ładownice miwo. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 (edited) Dobre kamizelki robi Flyee, Condor i TMC. Osobiście sam miałem kontakt z flyee'm kolegi i pomimo produkcji chińskiej jakość wykonania jest na wysokim poziomie jak i materiałów.Kolega dokupywał do niego ładownice miwo. Zgadzam się co do jakości. Akurat mam Skirmich Jumper PC z deltashopu wlaśnie od TMC, wygląda naprawdę nieźle, szwy są na 5, materiały na 4+. Za tą cenę nie ma się moim zdaniem co zastanawiać. Jak nie masz kasy na płyty, to wydmuszki plastikowe są w zestawie. Dorzucasz piachu do nich czy gipsu i masz balistykę. Ładownice od TMC również polecam, ocena podobna jak w przypadku kamizelki. Edited July 5, 2013 by KnightMoritz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts