Korba Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 (edited) Gdzie w Wawie jest godny polecenia serwis gaziaków? Mam pewne problemy z repliką pistoletu Smith & Wesson M945 na Green Gaz. Producent- KSC? Nie mam pewności, kupiłem używkę, bez pudełka, kwitów. Na replice są tylko oznaczenia oryginału.. Piękna replika, fajnie wykonana, bardzo wiernie odtworzone szczegóły oryginału, blow back. Na forum mało o nim. Do magazynka wchodzi 27 kulek, a po wystrzeleniu 12-14 koniec gazu. (nawet w upalny dzień) Potem pssss... i koniec. Przy każdym strzale wyrzuca taką chmurę gazu (do tyłu, do blow backa), że po kilku strzałach strzelająca dłoń jest śliska od oleju silikonowego zawartego w Green Gazie. To mój pierwszy Green-gaziak, ale chyba 14 strzałów, to trochę mało, co? Podpowiedzcie gdzie z nim się udać. Edited July 4, 2013 by Korba Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted July 14, 2013 Report Share Posted July 14, 2013 do dextera. nie ma dobrego serwisu gaziaków w Wawie. Link to post Share on other sites
wojtekzyto Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Odswieze. Czy jakis dobry serwis sie pojawil czy nadal tylko dexter jest wart uwagi? Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Dexter mistrzem był, jest i będzie. :D Jak chcesz mieć pewność dobrze wykonanej roboty to tylko On. Link to post Share on other sites
wojtekzyto Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Dzięki za odpowiedź. A mógłbym jakieś namiary? Bo w wyszukiwarce jest sporo różnych Dexterów i po przejrzeniu nadal nie wiem, który to :P Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Popatrz w stosownym temacie w dziale "ogólne techniczne". Link to post Share on other sites
Recommended Posts