Herod Posted December 19, 2013 Author Report Share Posted December 19, 2013 Ho-Ho-Holy Shit, Santa is pissed! Dobra Szczecińska, 15.12.2013 r., świąteczna strzelanka z Mikołajem w roli głównej :) Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Airsoft Game, Krzekowo, Szczecin, Poland, 22.12.2013 r., Edited December 26, 2013 by Buniek92 Prośba użytkownika Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 A jakiej firmy glocka ma Santa :D Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 A jakiej firmy glocka ma Santa :icon_biggrin: Santa używa dwóch Glocków firmy WE - G17 i G19. Mogę je z czystym sumieniem polecić, gdyż to bardzo dobre i dobrze wykonane repliki. Przyznam jednak, że w środku siedzą lufy precki, konkretnie PDI 6.01 w G17 i Airsoftpro 6.03 w G19. Nie jest tak z powodu bezwzględnej konieczności wymiany stockowych luf, lecz z powodu mojej manii wymiany wszystkich luf we wszystkich replikach na precyzyjne. Obie repliki są również doszczelnione, co znacznie poprawia ich pracę. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 (edited) Airsoft Battle, Krzekowo, Szczecin, Polska, 29.12.2013 r. Edited January 2, 2014 by Herod Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 :hahaha: :hahaha: :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Że niby śmieszne ? :) Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 YYY.Nagrałeś kiedyś tak zajebiste filmiki ASG jak HEROD???Może to miało być porostu wesołe podsumowanie roku... Quote Link to post Share on other sites
Lafayette Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Genialne, szczególnie glocki i latarki :D Wiecej takich filmików! Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 (edited) YYY.Nagrałeś kiedyś tak zajebiste filmiki ASG jak HEROD??? Nie. No i? Co z tego? Zwłaszcza że "zajebisty" to mocno subiektywne określenie, i nie każdy się tu z tobą zgodzi :D Stajesz w obronie Heroda zupełnie, jakby ktoś go szkalował :D Swoją drogą, Herod, fajnie że nagrywasz strzelanki na GoPro, ale nie podoba mi ta kwejkowo-gimbusowa forma, wszechobecne pajacowanie, za mało airsoftu w airsofcie, głupawe napisy z emotikonkami i tak dalej. To jest tylko moje zdanie, a co z nim zrobisz, to już twoja sprawa. Podejrzewam że będziesz mieć je w dupie, bo większości widzów taka forma odpowiada :D Edited January 6, 2014 by Obi-Wan Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 6, 2014 Author Report Share Posted January 6, 2014 Swoją drogą, Herod, fajnie że nagrywasz strzelanki na GoPro, ale nie podoba mi ta kwejkowo-gimbusowa forma, wszechobecne pajacowanie, za mało airsoftu w airsofcie, głupawe napisy z emotikonkami i tak dalej. To jest tylko moje zdanie, a co z nim zrobisz, to już twoja sprawa. Podejrzewam że będziesz mieć je w dupie, bo większości widzów taka forma odpowiada :icon_biggrin: Myślę, że filmy nie oddają do końca atmosfery jaka panuje na naszych szczecińskich spotkaniach. Jest luźno, wesoło, są fajni ludzie i mnóstwo zabawnych sytuacji. Tworzę filmy, które mają pokazać jak się bawimy i stanowić zaproszenie dla wszystkich zainteresowanych, by do nas dołączyli. Guzik mnie obchodzi jaka forma odpowiada widzom, robię takie filmy, jakie sam chciałbym oglądać. Napisy są tak naprawdę dla mojego kumpla z Norwegii, który nie zna polskiego a chciałby wiedzieć o co chodzi. Mogą się wydawać głupawe bo są po-an-giel-sku Pajacowanie to moja specjalność bo airsoft jest rozrywką, hobby, może i nawet sportem na świeżym powietrzu. Nie jest przygotowaniem do wojska, nie jest szkołą życia, nie jest testem na największe jaja. Za mało airsoftu w airsofcie? Błagam... W imieniu wszystkich poważnych inaczej zapraszam do oglądania - doszła mi jeszcze jedna kamera, od tej pory wszystko będzie kręcone przynajmniej z dwóch :) Quote Link to post Share on other sites
Adebaxen Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Cóż,ja uważam,że filmy tworzysz ciekawe,angielskie napisy przydają się nie tylko twojemu koledze.Mam nadzieję,że kiedyś dane mi będzie wkręcić się na choć jedną strzelankę, bo klimat wydaje się pasować do mojego charakteru i towarzystwa.Życzę powodzenia w nagrywaniu. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Nie przeszkadza mi sam fakt, że są angielskie napisy - to akurat na plus. Szkoda tylko, że są one okraszone emotkami, śmieszkowaniem i pajacowaniem. Moim zdaniem nie powinno się popadać ze skrajności w skrajność - owszem, traktowanie airsoftu jako serious business to faktycznie głupota, ale wieczne świrowanie pawiana to przegięcie w drugą stronę Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 (edited) A ja mam właśnie zamiar świrować pawiana XD :icon_smile: o_O LOL! Adebaxen - nie trzeba się wkręcać, wystarczy po prostu wpaść. Zapraszam na nasze zaprzyjaźnione forum (adres na końcu filmów) i oczywiście na niedzielne spotkania. A tymczasem... Warszewo, Szczecin, 05.01.2014 r. Edited January 7, 2014 by Herod Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Predator rozwala system :D. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 Airsoft Battle, Warszewo, Szczecin, 05.01.2014 Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 Airsoft War, Warszewo, Szczecin, 05.01.2014 r. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Co to za granat Błyskowy? Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 Stroboskop Bosek. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 (edited) Airsoft Game, Krzekowo, Szczecin, Poland, 12.01.2014 Edited January 25, 2014 by Herod Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted January 29, 2014 Author Report Share Posted January 29, 2014 Airsoft Battle, Krzekowo, Szczecin, 12.01.2014 r. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 Tym razem coś z innej beczki. Marsz z grupą Modern Chaos Airsoft Team, Puszcza Bukowa, Szczecin, 26.01.2014 r. Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted February 18, 2014 Author Report Share Posted February 18, 2014 Battlefield Live, Szczecin, 09.02.2014 r., Część I Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 1:19 rozwaliło mnie na łopatki- "150 metrów dwunasta!" Ale napieprzałeś jakbyś naprawdę myślał, że kulki dolecą :D Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted February 19, 2014 Author Report Share Posted February 19, 2014 Świniak znosił tego dnia kulki tak bardzo na boki, że wątpię, by miał choćby 1/4 tego dystansu w zasięgu. Ale panika w sercu wroga została zasiana :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts