arend Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Słuchaj Arenda. Chłop swoje przeżył i swoje wie. . Przepraszam cę bardzo, ale straciłem ząb nie oko, a na to nawey "google" balistyczne nie pomogą ;P Quote Link to post Share on other sites
Konte Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 kup sobie na allegro uvex - ivo za 40 zlotych (max 50) Jesli to za duzo to jak sie noe myle na gunfire te okulary src za 15 pln-ow sa z atestem. Wielu ludzi w nich biega ... no chyba ze masz spory budzet to na deltashopie cos znajdziesz Quote Link to post Share on other sites
Dionazy Posted July 27, 2013 Author Report Share Posted July 27, 2013 No kupiłem okulary gdzie tego tekstu NIE MA. Tak szczerze mówiąc to teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobiłem. Ale bądź co bądź tego tekstu tam nie ma, a zakupy zacząłem na Gunfire wiec już chciałem tam dokończyć zakupy, chciałem otrzymac wszstk w jednym terminie :P Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Podaj linka do tych okularków a powiem ci czy się do czegoś nadają. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Tak jak wyżej, podaj linka i powiemy. Nie wstydź się co kupiłeś, lepiej abyś został zjechany za kupienie szitu niż później stracenie oka :) Quote Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 ja polecam ci kupić używane oryginalne ESS'y z demobilu ;D sam kupiłem za 75 zł i jestem bardzo zadowolony ;) ani jednej ryski / 2 szybki w komplecie . już za 45 zł można wyrwać :) Quote Link to post Share on other sites
Dionazy Posted July 29, 2013 Author Report Share Posted July 29, 2013 http://gunfire.pl/product-pol-1152198671-Okulary-taktyczne-Swiss-Arms.html Trochę kosztowały także mam nadzieję, że nie są zwykłym szitem :P. Quote Link to post Share on other sites
Dionazy Posted July 30, 2013 Author Report Share Posted July 30, 2013 hmm.. Nikt nie odpowiada. Nieważne. Dostałem przesyłkę z Gunfire. Wszystko ładnie zapakowane, jedyne co mnie boli to to, że nie mogę znaleźć akumulatora :(. Ma ktoś może G36C i wie gdzie montuje się akumulator? Jeszcze jedno pytanie. Wydaję mi się, ale akumulator nie powinien przyjechać w karabinku. W kartonie go nie ma napewno więc jak ma już być to tylko w replice. Tylko ja nie wiem gdzie on może być. Znalazłem pewne miejsce z przodu, w którym możliwe, że powinien znajdować się akumulator. Żeby się tam dostać muszę zdjąć przednią obudowę tuż przy lufie. :(. Wstrzymam się jeszczez dodaniem reklamacji bo nie chcę wyjść na buraka. Aha w intrukcji, którą otzymałem jest tylko pokazane jak dostać się do akumulatora w MP5 oraz M4A1. Serio proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts