DawidTrelaSzczecin Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Witam, ostatnio dostałem w ręce (w prezncie) replike sprężynową karabinu M16A2 od WELL. w komplecie dostajemy karabin, magazynek low-cap z szybkim ładowaniem, latarkę (puszkę) z niebieskimi diodami, chwyt taktyczny oraz pas nośny. Kolba regulowana (5 pozycji), karabin ma funkcję zamontowania kolby typu special forces. Ta replika w dużej mierze jest wykonana z wytrzymałego ABS'U, bebechy są metalowe tak samo jak lufa wewnętrzna i zewnętrzna. całość waży ok. 1,6 kg. Cena tej repliki wacha się między 100-125 złotych. Moim zdaniem dobra replika dla początkujących jednak wolę polecić zielonym w dziedzinie airsoftu strzelbę agm003 (wersa z kolbą lub wersja bez kolby). Pozdrawiam !!! Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Możesz podać link do sklepu, lub zdjęcia tej repliki? Z tego co pamiętam to sprężynowe emki od wella kosztowały ok 50-60zł i miały plastikowe bebechy. Może jakaś nowa wersja? Quote Link to post Share on other sites
DawidTrelaSzczecin Posted August 1, 2013 Author Report Share Posted August 1, 2013 nie moge przesyłać zdjęć bo nie mam kabla usb do telefonu ale mówił kumpel że na krupówkach w zakopanem Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 (edited) najpewniej tylko lufa metalowa, widziałem te zabawki na krupówkach i to są WELLe za 55 zł, tylko sprzedawane za dwa razy tyle. czyli nic nowego. Edited August 18, 2013 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Jeżeli masz telefon z Androidem to pobierz aplikację AirDroid. Będziesz mógł przesyłać pliki między komputerem a telefonem bez kabla. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts