Repcak Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Posiadam bawełniany mundur wz93 i takie szelki http://militarialodz.sstore.pl/user/images/szelki%20do%20spodni%20wp.jpg niestety kompletnie nie wiem jak przymocować je do spodni, tzn spodnie nie posiadają takich guzików. Jak to się mocuje? Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Dziurki na guziki w szelkach pozwalają wysnuć odważne przypuszczenie, że za pomocą guzików. A przynajmniej tak było za kiedy miałem "przyjemność" z nich korzystać. Chociaż można również rozważyć użycie wkrętów. ;) Link to post Share on other sites
OFF Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 tzn spodnie nie posiadają takich guzików. Jak to się mocuje? Na pewno? Wrzuć może zdjęcie. http://pphu-kama.pl/...ny-1-custom.jpg tutaj masz pokazane gdzie powinna być ta środkowa część. Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 OFF - spodnie nie muszą mieć guzików. Mogły zostać odprute lub się oderwać. Mogło ich też tam również nigdy nie być (bo może autor faktycznie ma na myśli inne spodnie niż my). Natomiast nie wiem jaki jest problem we wzięciu do ręki igły z nitką i przyszyciu 4 guzików? Link to post Share on other sites
OFF Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Nie musisz mi tego tłumaczyć, zdaję sobie sprawę z takich rzeczy :icon_smile: Czasem jednak ludzie potrafią przeoczyć różne rzeczy, nawet guziki w spodniach. Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Na szczęście niezdolność dopasowania guzika do dziurki, raczej wyklucza aby tacy ludzie byli w stanie się reprodukować. ;) Link to post Share on other sites
Repcak Posted September 3, 2013 Author Report Share Posted September 3, 2013 ależ hate. Guzików nie ma. Liczyłem na jakiś sprytny patent taktyczny z jakimś ukrytym magicznym zapięciem, nie ma to nie ma, albo przyszyje albo użyje innych. Link to post Share on other sites
OFF Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Jeśli możesz to radzę zmienić spodnie na kontraktowe w rip-stopie, albo na jakieś z Currahee ;) Na szczęście niezdolność dopasowania guzika do dziurki, raczej wyklucza aby tacy ludzie byli w stanie się reprodukować. :icon_wink: Na szczęście :icon_mrgreen: Po prostu do takich tematów podchodzę trochę inaczej, biorę pod uwagę że ktoś mógł coś przeoczyć. Pewnie wynika to z tego, że częściej przebywam w "Jak zacząć?" i straciłem wiarę w ludzkość :F ależ hate. Guzików nie ma. Liczyłem na jakiś sprytny patent taktyczny z jakimś ukrytym magicznym zapięciem, nie ma to nie ma, albo przyszyje albo użyje innych. Żaden hejt ;) Najprostszy patent podał Kuba. Temat zostawię jeszcze otwarty przez jakiś czas na wszelki wypadek ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts