feder91 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Witam! Wiem że, temat brzmi absurdalnie, ale to chyba jedyny sposób by sprawdzić jakiej firmy jest moje VSR. Problem polegał na tym że inne mechanizmy spustowe chyba nie podchodzą (wchodzą ok itd...) tylko tłok zeskakuje, bądź w ogóle się nie haczy. Generalnie moje VSR ma mechanizm koloru czarnego (pomalowany z wierzchu). Niestety kiedyś padł zaczep tłoka. Aktualnie nie mam bladego pojęcia jakiej firmy jest ta VSR co by w ogóle zrobić tak żeby działała. Cóż, jeśli ktoś coś kojarzy to proszę o odpowiedź - jakiej firmy (na 100% chiński) jest to VSR. Jak się dowiem to napiszę że temat do wywalenia co by nie zaśmiecać forum. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 JG? Well? else? może fotka? Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Czarny - well, srebrny - JG. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 a taki wuj Wojdatuzie :D bo teraz nowa seria wella ma szary/srebrny :D Quote Link to post Share on other sites
thewojtz Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 No to jak kupił nowego wella to ma odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 no niby tak Wojdatuz, ale z drugiej strony może mieć JG jeden pies w sumie...VSR to VSR zespoły spustu ma praktycznie te same.. Quote Link to post Share on other sites
Maalus Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Kiedyś padł zaczep tłoka, więc replika musiała swoje przeleżeć. Well. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Nie prawda, Osobiście nie chce mi się wierzyć żeby była jakakolwiek różnica w jakości stopów metali wykorzystywanych przez chińskich producentów klepanych w jednych w fabrykach - jak to ma miejsce w przypadku produktów ACM. Od dłuższego czasu - tzn. od pierwszego zamówienia z HK, "07 rok zamawiając wizualnie te same itemy różniące się jedynie ceną spotykałem się z różna jakością z wykorzystanych stopów. QC robi swoje w przełożeniu na cenę w usd, co nie zmienia faktu, że jakość stopów wykorzystywanych w produkcji akcesoriów asg przez firmy z HK wpływa na cene w pln. Analogicznie, brandowanie/markowanie wpływa na cenę i po części na jakość produktu - polskie firmy i importerzy(nie przywołując wiodących marek sklepów) naliczają marżę na każdy sprowadzony produkt (w zależności od sklepu - jestem odbiorcą detalicznym z HK więc nie obchodzą nie w.w prowizje(btw: itemy sprowadzam wg własnych zapotrzebowań, nie prowadzę zamówień zbiorowych itd. - itt.) Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 Ok, czyli wychodzi na to że well, bo ma już trochę na karku (z 4 lata chyba będą)... Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts