jusko95 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Witam. Mam problem z emką, najpierw zacieła mi się na [*******] kulce i ją rozkręciłem wraz z GB, przeczyściłem, nasmarowałem i do kupy wszystko złożyłem i okazało się że nie chodzi. Słychać jak by silnik chciał a nie może naciągnąć sprężyny a na dodatek grzeje mi się bateria i styki przy złączach. Nie wiem co jest grane może bezpiecznik? lub bateria? Edited September 24, 2013 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) 1.Jeśli tego nie zrobiłeś to naładuj w pełni baterie i potem sprawdź, może po prostu bateria jest rozładowana 2.Silnik może być niedokręcony i źle przekazuje moment obrotowy na zębatki 3.Możliwe że coś źle złożyłeś albo coś poszło w GB Edited September 24, 2013 by goroth Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Albo porpstu pomyliłeś bieguny na silniku. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Bezpiecznik odpada, bo zakłada on odcięcie w momencie usterki. Mogłeś przesadzić z dokręceniem silnika, wtedy mógłby nie naciągać. Spróbuj na innej baterii albo jeśli tego nie zrobiłeś to naładuj i sprawdź. Jest jeszcze opcja, że coś zwaliłeś w gb ale wtedy to prosimy(?) o zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
Mariusz1136 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Miałem ten sam problem z moim APS-em, latał na lipolu 11,1V i 1200mAh, silnik, kable, batka grzały po paru strzałach na auto pomogło wymontowanie bezpiecznika. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Podbiję może, żeby nie zakładać nowego tematu. Orientuję się ktoś czy wpasuję tam bez żadnych szlifowań lub podkładek GB od Boyi albo, G&G? Mam okazję kupić wydmuszkę ASR 110, ale ziomek jest zielony w replikach i chce się jej pozbyć za śmieszną cenę. Wiem, tylko że pasują od Top-Techu G&G, ale chce bez EBB :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts