a5d4f1 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Witam! Ostatnio na allegro znalazłem dość ciekawą (chyba xD) ofertę. A chodzi o http://allegro.pl/karabin-asg-armalite-m15a4-i3586645577.html . I tu pojawia się pytanie czy warto w to zainwestować czy raczej sobie odpuścic? Ma być to moja pierwsza replika i nie chciałbym wydawać fortuny na konkretne egzemplarze. Zastanawiam się również nad MP5 od Cymy 023 o ile się nie mylę ( ta za ok 160 zł). Wiele osób pisze że do shit ( i chyba słusznie xD) ale kumpel ją kupił jakies 2 lata temu i mimo częśtych wypadów i wielu strzelanek jego MP5 nadal jakos się trzyma i nawet nie najgorzej. I nie mam już pojęcia czy jako pierwszą kupić tanioche bo jak nie będzie możliwości jakiegoś wypadu i przeleży w szafie to nie będzie szkoda. Będę wdzięczny za w miarę szybką odpowiedź co do aukcji :P Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Nie kupuj tego, za tyle dobrej eMki nie dostaniesz. Podaj swój budżet i przeczytaj poradniki przyklejone w tym dziale. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 (edited) Czytałem różne poradniki na ten temat i również taką informację że za emke trzeba troche wybulić ale czy ta z aukcji jest jakimś śmieciem na plastikowym GB jak ta tania mp5 czy tu juz jest metal? nie zależy mi na jakimś mega kombajnie tylko na czymś co pozwoli zagrać głównie w lesie z kumplami przy utrzymaniu stosunkowo niskiej ceny (na poczatek) ok 200 zł. Strzelby raczej bym odpuścił mimo niskiej ceny. Dobrym wyjściem byłaby łysa replika bez żadnych tam bajerów za które trzeba dopłacić a są useless. Edited October 2, 2013 by a5d4f1 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Wszystkie Twoje pomysły są o kant dupy rozbić. i te z allegro, i te z cm.023. wracaj do poradników, pisjoł. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Z takim budżetem od strzelby nie uciekniesz. A gwarantuję ,że zasięg i wytrzymałość będzie dwa razy większy niż tych zabawek z pastikowym gb. Twoja kasa, twój wybór. http://forum.wmasg.pl/topic/122641-poradnik-maniaka-dla-poczatkujacych/ Jakbyś przeoczył. Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Czytałem różne poradniki na ten temat i również taką informację że za emke trzeba troche wybulić ale czy ta z aukcji jest jakimś śmieciem na plastikowym GB jak ta tania mp5 czy tu juz jest metal? nie zależy mi na jakimś mega kombajnie tylko na czymś co pozwoli zagrać głównie w lesie z kumplami przy utrzymaniu stosunkowo niskiej ceny (na poczatek) ok 200 zł. Strzelby raczej bym odpuścił mimo niskiej ceny. Jeśli czytałeś poradniki to wiesz, ze w tym budżecie dobrego elektryka nie kupisz, co najwyżej strzelbę lub pistolet, także porozglądaj się za tym, szkoda wydawać pieniędzy w błoto :) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) Jeśli czytałeś poradniki to wiesz, ze w tym budżecie dobrego elektryka nie kupisz, co najwyżej strzelbę lub pistolet, także porozglądaj się za tym, szkoda wydawać pieniędzy w błoto :icon_smile: Przestań dzieciaku latać po forum i dublować cudze posty. Niecałą godzinę wcześniej Buniek podsumował temat, a ty tylko, zresztą jak wszędzie indziej, piszesz to samo ujmując treść w nieco innych słowach :sciana: :spam: Edited October 2, 2013 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted October 4, 2013 Author Report Share Posted October 4, 2013 A dobrym wyjściem będzie kupienie używanej cm028? Nowa tak ale czy używana również jest opłacalna czy lepiej sobie ją odpuścic i kupic jednak tą strzelbę? Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Używane repliki to loteria. Quote Link to post Share on other sites
Finaly Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Jeżeli masz kogoś kto ma tą cymke i możesz zobaczyć to kup używkę ale jak nie znasz osoby to bym nie ryzykował :) ale to twój wybór tak jak wyżej nic innego nie zostaje prócz strzelby ew. pistoletu tyle w temacie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts