Niezniszczalni Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Witam czy warto kupić replikę KM-a M60 od firmy GFC mam do wyboru dwa modele i czy opyla się je kupować jeśli już to który daje link i liczę na jak na jak najwięcej odpowiedzi. Daje tutaj linki do nich: http://gunfire.pl/product-pol-1152192714-Replika-karabinu-maszynowego-GF43-MOD-0.html http://gunfire.pl/product-pol-1152193092-Replika-karabinu-maszynowego-GF60.html Link to post Share on other sites
Axel Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Czy się opyla to nie wiem. GFC w tym wypadku to rebrandy A&K z kosmetycznymi zmianami więc po modelach od A&K bym szukał informacji. Bebechowo są niemal identyczne jeśli nie takie same. Link to post Share on other sites
arend Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 W tym wypadku zupełnie się nie opłaca. Zdecydowanie sensowniej wydać kasę na edukację. Ale jeżeli się uprzesz posłuchaj rady Axela. Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Moim zdaniem warto jeżeli wiesz na co się porywasz, M60 to duże i ciężkie, ale wytrzymałe repliki. Wersja Vietnam ma problem z mało wytrzymałym dwójnogiem, w wersji E4 jest porządny. GFC maja gwarancję 24 miesiące, co jest dobra opcją jeżeli wystarczą Ci stockowe osiągi. Obecnie brak w sklepie - pozostają używki. Link to post Share on other sites
Niezniszczalni Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Czyli wersja Wietnam jest trochę do dupy. Chyba wezmę od A&K. Dziękuję wszystkim za doradzenie. Tak M60 to bardzo pożądane repliki i wiem na co sie porywam. U kolegi podniosłem M60 w jednej ręce czyli taka zabawa w Rambo i zaczęło mi sie podobać. Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Wytrzymałe?! Moja sztuka ma luzy wszędzie, gdzie to możliwe. Nie bierz. To chiński RKM robiony chyba na szybko z lipnych materiałów- wszystko zaczyna klekotać z czasem i nie zawsze da się te luzy zlikwidować. Link to post Share on other sites
jakubj123 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 jeśli nie musisz mieć m60 weź coś innego bo tylko będzie Cię ono wkurzało Link to post Share on other sites
Niezniszczalni Posted January 30, 2014 Author Report Share Posted January 30, 2014 Zastanawiałem sie nad G&P m4 deffender lub m16a4 ris tez od GP ale jak usłyszałem o problemach z bepiecznikami i tnacymi sie spustami to sobie odpuściłem a może M249 saw od A&K nie wiem Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Nie masz już uprawnień do pisania w tym dziale. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts