karol5683 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 (edited) Witam serdecznie. Mam pytanie dotyczące wspólnych zamówień na stronie wgcshop.com. Na jakiej zasadzie to działa? Czy jeżeli interesuje mnie jakiś produkt i chce się podłączyć pod jakieś wspólne zamówienie z ludzikami z forum to czy mam jakąś gwarancję zakupów, no bo ludzie z całej Polski, można pisać anonimowo, no i trochę się niepewnie czuje i nie znam tych terenów. Działa to na zasadzie uznania, uczciwości, wcześniejszej renomy i zaufaniu? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. Edited October 8, 2013 by karol5683 Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Renoma, uczciwość, a dla największych niedowiarków można na allegro wystawić. Większość ludzi od zbiorówek ma za sobą kilkuletni staż na forum i w środowisku, są ogółem znani i nikogo w jajko dla 200 złotych nie zrobią. Swoją drogą - jutro robię z wgc i mam jedno miejsce, więc... ;) Quote Link to post Share on other sites
karol5683 Posted October 8, 2013 Author Report Share Posted October 8, 2013 A jak tak to ja bardzo chętnie. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Potwierdzam, generalnie w środowisku "ściągaczy" wszyscy znamy się :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 a tak naprawdę wszyscy jesteśmy multikontem jednego i tego samego chinola. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 Na kiedy planujecie następne zamówienie? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 16, 2013 Report Share Posted October 16, 2013 (edited) aktualnie jest chyba z 5 osób, które siedzą w wgc, wiec cały czas jakieś leci. Edited October 16, 2013 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts