Maza94 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Ah, typowy Beton, który musi sobie podwyższyć samopoczucie rzucając "ciętymi ripostami". Edited November 15, 2013 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Ahhh typowy młody gniewny, który myśli że jest zabawny a nie jest. No cóż. Bycie tą "strzelbą" to chyba po twojej stronie jest. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Marec, kolega używa soczewek, które zakłada tylko na noc. Są one wykonane z jakiegoś twardego materiału, który odkształca siatkówkę i przywraca jej prawidłowy kształt. Nie znam szczegółów, ale być może to alternatywa dla operacji. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Dzięki Dziećka - przekaże info dla kumpla. Niestety wątpie by coś to dało - buja się z tym (i radzi sobie lepiej niż niektórzy pełnosprawni) już ponad 20 lat więc myśle, że wszystkie opcje ma już obczajone. Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Ja jestem w Związku Strzeleckim "Strzelec". Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Dzięki! Cieszymy się razem z Tobą a życie wszystkich 66 tysięcy użytkowników tego portalu zmieniło się na lepsze dzięki tej informacji! Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Dzięki! Cieszymy się razem z Tobą a życie wszystkich 66 tysięcy użytkowników tego portalu zmieniło się na lepsze dzięki tej informacji! Bardzo się cieszymy z twojej dojrzałości. Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Dzięki! Cieszymy się razem z Tobą a życie wszystkich 66 tysięcy użytkowników tego portalu zmieniło się na lepsze dzięki tej informacji! Tak samo się cieszę z twojego kolejnego dennego postu! Quote Link to post Share on other sites
czeczenswag Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Wiem, że będę tego żałował, ale poczucie misji pcha mnie ku ujawnieniu się. Jestem Strzelcem z długim stażem i z chęcią merytorycznie odpowiem na każde, nawet pozornie najgłupsze pytanie (z wyjątkiem oczywistych trolli) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts