Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kierując się opinią Lesia, postanowiłem że jednak nie kupię P90 od KA. Osobiście mi też aż tak bardzo się nie podoba. Pomyślałem. A może coś z M-ek. Znalazłem według mnie dość ciekawy model:http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=9250&name=ARES_-_M4_CQB_-_AR-021

I tu pojawia się pytanie. Czy te magazynki będą pasowały do repliki:http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_101_201_466&products_id=9770&name=ASG_-_Magazynek_Low-Cap_-_M4_-_85_-_BOX_x_10_-_17126 . Bo cena jest bardzo opłacalna. 10 magów za 179 złotych. Do emki dokupię jeszcze kolimator E551 z gunfire.pl za 150. Proszę o odpowiedzi.

Edited by Taktyczny Tricerxd
Posted (edited)

Wiesz, że są to w pełni plastikowe magazynki prawda?

Tak czy inaczej raczej nie powinno być większych problemów z ich działaniem z repliką, czasami trzeba coś podpiłować jak nie chcą się "zakleszczyć".

Edited by Kulisz
Posted

Plastykowe, ale w czym to przeszkadza :icon_razz2: ? Że nie koszerne :icon_cool: ? Osobiście używam RC od Aresa, podają bez przeszkód, padują do eMek CA, G&P, KA, ASG, P&J. Sądzę więc, że replika Aresa też będzie kompatybilna z tymi magazynkami :). Co do kolimatora, znajdź Kolegę Tomekpl, On w komisie ma nowe kolimatory lepsze w wykonaniu i działaniu niż te ze sklepu, z tego co wiem to za 170 zł masz o niebo lepsze 551. Warto dołożyć te 20 zł i być usatysfakcjonowanym :maniak_OK: .

Posted

W niczym nie przeszkadza ale zdarza się, że ktoś chciał metalowe i przez niedopatrzenie kupił plastikowe, więc wolę zwrócić uwagę jakby i tutaj wystąpił ten "błąd" ;)