Nath Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Wpadł mi w łapy stockowy gearbox V3 wyjęty z repliki z serii RK Boyi. Chciałbym go przeszczepić bezpośrednio do korpusu z metalową komorą HU produkcji Cymy (komora pochodzi z serii CM 04X). Coś mi się tak tłucze pod kopułą, że to razem nie zagra, że trzeba wymienić dyszę, ale nie mogę teraz tego na forum wyszperać. Dlatego pytam Was-czy stockowa dysza z gb boyi da radę z metalową komorą cymy? Nie będzie zonka z podawaniem kulasów? Jeśli to kwestia wymiany dyszy to na jaką? Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Może to wymagać zmiany dyszy - tak jak wspomniałeś. O ile się nie mylę w podobnej konfiguracji używałem krótkiej od SHS i działało. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Metalowa komora Cymy + krótka dysza SHS = bangla jak należy. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 6, 2013 Author Report Share Posted November 6, 2013 Tak mi się nawet coś kołatało że krótka dysza SHS załatwi sprawę. Dzięki za rozjaśnienie. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 U siebie mam GB V3 Ultimate, komora hu Cymy ta metalowa do tego dysza Systemy 19,6mm. Wszystko działa jak należy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts