LechosławAK Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Słuchaj ja już sie pozadłużałem wszędzie czekałem na wypłate dopiero jutro będe miał pieniądze od szefa i oddam mu całość,a raty jak bym nie zapłacił to bym już nie miał gdzie mieszkać bo to był ostateczny termin raty :/ i tak nie zrozumiesz bo zapewne nie masz rodziny na głowie więc nie kłóćmy sie już wszystko wyjaśnione kaske zwracam i nigdy tego już nie zrobie,koniec tematu. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Prawdopodobnie tak. Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Słuchaj ja już sie pozadłużałem wszędzie czekałem na wypłate dopiero jutro będe miał pieniądze od szefa i oddam mu całość,a raty jak bym nie zapłacił to bym już nie miał gdzie mieszkać bo to był ostateczny termin raty :/ i tak nie zrozumiesz bo zapewne nie masz rodziny na głowie więc nie kłóćmy sie już wszystko wyjaśnione kaske zwracam i nigdy tego już nie zrobie,koniec tematu. Mam rodzinę, kredyt mieszkaniowy i wyobraź sobie również sprawę sądową z takimi jak Ty co wiszą mi kasę i stwierdzili, że "nie mamy to nie oddamy, w czym problem?" Jeszce jakieś pytania? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 O nim mowa http://wmasg.pl/pl/profil/show/83217? W przypadku użytkowników mających w nicku polskie znaki, spację jest problem z wejściem na ich profil i trzeba to robić przez zakładkę "Społeczność". Pisałeś do niego? Odczytał wiadomości? Edit: Jest to prawdopodobnie jedno z wielu kont, które zostały ostatnio założone w celu oszukiwania użytkowników. Sugerowałbym od razu wybrać się na policję. Quote Link to post Share on other sites
LechosławAK Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Jak byś chciał wiedzieć to mam już w providencie kredyt a kaske potrzebowałem szybko więc nie gadaj głupot o lodówkach i wgl :/ jesteś pewnie bogatym człowiekiem i masz luz a ja tak niemam praca kredyty wszystko na mojej głowie :/ Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 LechosławAK to nie jest przypadkiem kolejny temat dotyczący Ciebie http://forum.wmasg.pl/topic/142881-jaroslaw1985-svd/? Jak dla mnie nic nie usprawiedliwia oszustwa i nie zdziwiłbym się gdyby się okazało, że ta historyjka to po prostu kolejna ściema. Quote Link to post Share on other sites
Kuki12 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Dokładnie o nim. Nie mogłem wejść na jago konto więc nie widziałem kiedy było założone. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Kiedy wymieniasz wiadomości z użytkownikiem widać kiedy założył konto. Quote Link to post Share on other sites
rastart Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 podaj numer konta sprawdzimy czy to ten sam koleś co mnie oszukał tu masz watek: http://forum.wmasg.pl/topic/142866-ku-przestrodze-uwaga-na-lechoslawak/ Quote Link to post Share on other sites
Kuki12 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 25-10(.....)718 Jarosław M..... Niestety ten sam. Masz jago adres?? Jak się zakończyła twoja sprawa?? Quote Link to post Share on other sites
robercik123 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Policja to zapewne nic nie zrobi . Zostałem oszukany 14 czerwca zgłosiłem sprawę na policje (miałem pełne dane kolesia) i do tej pory cisza(oszustwo na 340zł) . A tu w dodatku dane są fałszywe . Quote Link to post Share on other sites
rastart Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 moja sprawa jest w toku a to ten sam koleś, na policji potrzebujesz wszystkie wydruki z korespondencją, Quote Link to post Share on other sites
Anonim00 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Ludzie teraz zczaiłem założyłem konto nowe dla anonimowości,ponieważ sam go znam i to jest przekręt.Przecież to Michał M... mam całe jego dane kiedyś mnie oszukał na 140zł i chyba znowu to robi.Jego dane: Michał M.... Quote Link to post Share on other sites
rastart Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 LechosławieAK, czy http://wmasg.pl/pl/profil/show/83217 to ten sam LechosławAK? Ile osób oszukałeś? Quote Link to post Share on other sites
Anonim00 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Ludzie teraz zczaiłem założyłem konto nowe dla anonimowości,ponieważ sam go znam i to jest przekręt.Przecież to Michał M... mam całe jego dane kiedyś mnie oszukał na 140zł i chyba znowu to robi.Jego dane: Michał Mi.. Quote Link to post Share on other sites
robercik123 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) Michał M(...) oszukał mnie 14 czerwca O_o Jak by sie okazało ze to naprawde on mam wszystkie jego dane w razie czego. http://forum.wmasg.p...przedal-szrota/ Edited November 16, 2013 by OFF Quote Link to post Share on other sites
rastart Posted November 15, 2013 Author Report Share Posted November 15, 2013 Anonim00 pamiętasz numer konta bankowego? porównaj go z tym wyżej Quote Link to post Share on other sites
Demo666 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Jak byś chciał wiedzieć to mam już w providencie kredyt a kaske potrzebowałem szybko więc nie gadaj głupot o lodówkach i wgl :/ jesteś pewnie bogatym człowiekiem i masz luz a ja tak niemam praca kredyty wszystko na mojej głowie :/ Aha....już popłakałem na Twoim losem, a restartowi życzę, żeby Ci nie odpuścił. Quote Link to post Share on other sites
Kuki12 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 A może to sam Jarosław wprowadza nas w błąd. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 A może to sam Jarosław wprowadza nas w błąd. Jakoś szybko zapadł się pod ziemię ;) Quote Link to post Share on other sites
rastart Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 od LechosławAK: "No ok spokojnie.Ja po prostu nie mam konta bankowego a jedynie korzystałem z karty pre paid czyli taka z której można tylko wybierać pieniądze i otrzymywać je przelewami to jest karta podarunkowa bez przypisania adresów i nazwisk.Pozdrawiam w poniedziałek pieniążki będą u pana i prosze sie już nie denerwować pozdrawiam" Quote Link to post Share on other sites
Kuki12 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Do ciebie coś przynajmniej pisze u mnie cisza totalna. Przez takich ludzi sam portal traci. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Rastar zbieraj cała korespondencję z oszustem/złodziejem bo prawie na 100% nie będzie przelewu w poniedziałek i w wtorek przejdziesz się na policję. A gościa znajdą, kłopotem jest czas trwania uzyskania danych osobowych od banku przez wymiar sprawiedliwości więc szybkie to nie jest, ale go dorwią. Quote Link to post Share on other sites
Kuki12 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Na czasie mi nie zależy ale żeby udupić wieśniaka. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Kuki12 dorwą go, ale zgłość to na policję jako oszustwo wraz z całą korespondencją, potwierdzeniem przelewu i może nawet możesz wydrukować cały tutejszy temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts