korwin Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Hej ! W moim regionie szykuje się zlot w klimatach Afganistanu. Chłopaki mają doświadzcenie w organizacji imprez a przy okazji są to jak by nasze klimaty. Koszt to jedynie 40 zł. Proponuje abyśmy się wybrali na tą imprezkę jako FRWP i utworzyli własny pluton ? Była by możliwość do spotkania się w większy gronie a przy okazji się postrzelać. Link do forum: http://misjaafganistan.com.pl Link do FB: https://www.facebook.com/larp.misjaafganistan Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Tak jak już wiesz, kilka osób z G.O.O.D. była by chętna na ta imprezę. Mam nadzieje że ktoś z FRWP również się zainteresuje i wybierze razem z nami. Impreza zapowiada się ciekawie, warto by się więc było pojawić i wspólnie pobawić. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 A Łódź się wybiera? Quote Link to post Share on other sites
Sab93 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 A Gorzów? ;-> Quote Link to post Share on other sites
Spider87 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Łódź się zjawi ale jeszcze nie wiem dokładniej w ile osób ;) Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 To w takim razie trzeba się zastanowić i spróbować ekipę zmontować :) Aczkolwiek nie mogę niczego obiecać, bo ciężko ludzi na strzelnkę wyrwać, a co dopiero gdzieś dalej... Quote Link to post Share on other sites
pavlo1992 Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Ja się też wstępnie pisze + chłopaki z Oleśnicy :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted January 1, 2014 Author Report Share Posted January 1, 2014 No pany zgłaszać gotowość rejestracja 24 stycznia. Jak będzie nas sporo to napisze czy da rade nam zarezerwować miejsca lub wysłać jedno wspólne zgłoszenie. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Gdynia jak tam? Zdecydowani? Bo mnie kusi... Widzę że najpierw była by podbitka do Łodzi ( i tutaj uśmiech do chłopaków z B3 czy mają jakiś nocleg załatwić xD) i później trip tam dalej za Kielce :D Obawiam się że skrzynka piwa po drodze nie starczy, ale to chyba będzie najlepszy punkt wycieczki- integracja w pociągu :D Edited January 7, 2014 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 A Łódź się wybiera? My bardzo chętnie w składzie 4-7 osób (flecktarn). Gdyby zebrała się większa liczba osób, warto zastanowić się nad wynajęciem busa, w tym terminie właściciele "gimbusów" mają wakacje i na pewno chętnie przyjmą zlecenie za sensowną cenę. Quote Link to post Share on other sites
korwin Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Od nas pare osób się zbierze. Ważna sprawa każdy rejestruje się inwidualnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts