ColtS Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Witam. Niedługo zmieni mi się stanowisko i zostanie mi przydzielony UKM. Pytanie, czy ktoś może mi polecić jakiś wygodny pas nośny do tegoż niemałego karabinu ? ;) Oryginalny jest mówiąc krótko - beznadziejny. Pytam też Airsoftowców, może Wy mi coś polecicie ciekawego. Na pewno są jacyś Kaemiści. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
goroth Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 (edited) Niektóre firmy produkują specjalne pasy nośne dedykowane do kbkm itp. niestety nie jestem wstanie w tej chwili podać żadnego linku. Zawsze można też zamówić u jakiegoś taktycznego krawca albo w jakiejś firmie szyjącej customy wykonanie takiego pasa. Edited November 21, 2013 by goroth Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Orkan- zapytaj o customa pod duży Kbkm, może coś uszyje. Quote Link to post Share on other sites
Tagan Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 (edited) Zapytaj w tym wątku o PKM na Red Alliance http://www.red-allia...p?topic=26453.0 powinni coś ci podpowiedzieć. Edited November 23, 2013 by Tagan Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Do repliki m249 sopmod ( ze wszystkimi pierdołami 8kg ) używam wcześniej zasugerowanego pasa od orkan tactical. Najlepiej napisz do Huberta, jeśli nie będzie to coś z obecnej oferty, to na pewno urodzi się w trakcie dialogu. Docelowo miała być poduszka, ale urodził mi się plate carrier plus plecak i przestała być potrzebna. http://imgur.com/6Su...S,cPloE,tQ5qN#0 W skrócie : mash hooki + tłumienie, szeroka taśma, szybka regulacja, z jednej strony QD, jakbyś rzucił się z pasem na ramieniu na glebę i musiał jakoś wyswobocić bez wygibasów. Quote Link to post Share on other sites
ColtS Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Myślę, że zdecyduję się na pas od Orkana, zaproponowali nawet doszycie poduszki. Bardzo przyzwoita firma. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts