brat_Klont Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Szukając w czeluściach internetu optyki do G36 natknąłem się na stronę, na której znalazłem to, co mnie interesowało. Problem w tym, że stronę creativegear.pl zobaczyłem pierwszy raz w życiu i nigdy wcześniej o niej nie słyszałem. Szukając opinii po tagach na forum też nic. Wg opisy strony zajmuje się ona sprowadzaniem sprzętu zza granicy. Nie chcę utopić blisko 300zł, więc pytam was, drodzy forumowicze: ktoś miał styczność? Ktoś coś wie? Będę wdzięczny za rzetelne opinie. Quote Link to post Share on other sites
Kosmo Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Odezwij się na PW, ściągnę Ci to :) Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Witam! Miło, że trafiłeś do mojego sklepu :) Sam o swojej firmie wypowiadać się nie będe bo nie wypada. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Odkop. Polecam sklep :) Zamawiałem Raptora od WE - przyjechał szybciej niż zdążyłem powiedzieć "lans". Quote Link to post Share on other sites
Raveneye Posted July 16, 2015 Report Share Posted July 16, 2015 Chyba trochę się zepsuli- zamówienie poszło 13, przelew wszedł 14- STATUS ZMIENILI DOPIERO PO TELEFONIE- jest 16 a paczka leży sobie u nich... Opłacona i przywłaszczona? Quote Link to post Share on other sites
Stary Traper Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Wczoraj o 13 zamówiłem magnifier, zadzwoniłem wieczorem do kolesia, powiedział, że wysyłają o 19 z reguły, mają na stanie więc na pewno wyślą i do piątku powinno przyjść. Niestety nic się nie ruszyło. Dzisiaj dzwonię drugi raz... W końcu ktoś odebrał: ,,sprawdzimy, czy zostało wysłane i po prostu ktoś nie wklepał w system i damy znać". Odzewu brak. Dzwonię znowu po pięciu godzinach... ,,Jestem na spotkaniu, oddzwonię później". Akurat... Jeszcze dam znać jak to się potoczy, ale nie przewiduję fajerwerków. Quote Link to post Share on other sites
Stary Traper Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Kontakt się urwał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts