Bazyl98 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Przetrząsając nasze kochane forum w poszukiwaniu odpowiedzi doszedłem do wniosku że jest to niemożliwe gdyż występuje tu dużo pojęć których człowiek taki jak ja nie zna i po prostu gubię się w połowie treści takowych postów albo są niektóre posty zawierające wygasłe linki bez żadnych nazw marek itp. Więc chciałbym otrzymać jasną i klarowną odpowiedź a mianowicie radio do 150 zł za pomocą którego mógłbym porozumieć się z kolegą w teamie bez większych problemów. Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 A jakie on ma? Bo jeśli żadnego to jednym nie pogadacie. Ja wybierając opcję budżetową kupiłem maxcom wt 350. Zwykła pmr'ka ze standardowymi funkcjami. Do tego wyświetla częstotliwość i łyka awaryjnie zwykłe baterie z kiosku. Ale ogólnie pewnie każda da radę, w tej kwocie chyba nie ma żadnych wyróżniających się zabawek. PS. Jeśli chcesz dostać klarowną odpowiedź, to zadaj pytanie i ogólnie zaszalej trochę z interpunkcją. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 :google: Wpisz "radiotelefon" i pojawi Ci się multum stron ze sklepami internetowymi i stacjonarnymi... Quote Link to post Share on other sites
Bazyl98 Posted December 18, 2013 Author Report Share Posted December 18, 2013 Dzięki za odpowiedź, ogarnę sobie te wt 350 Quote Link to post Share on other sites
argon11 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 strasznie lubię taki odpowiedzi kolegów-"cwaniaczków" co to jakis czas sie juz strzelają(pije do kolegi Karczu) Zapomniał wół jak cieleciem był.......... bez urazy Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Na początek WT350 jest okej cudów nie ma w sumie każde będzie działać podobnie, ale jak zamierzasz na dłużej zostać w tym sporcie to proponuje Ci rozejrzeniem się za Baofengiem UV-5R bo nie wiele więcej kosztuje niż Twój budżet a radio o wiele razy lepsze....i bardziej skomplikowane. Powała Sam wpisz radiotelefon... PMR? CB? Jaki mam wybrać? Dla zielonego nie jest tak oczywiste czego ma szukać. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Jeśli już przeszukanie forum jest przeszkodą nie do przejścia, to lepiej niech jednak sobie kupi pmrkę niż baofenga. Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 strasznie lubię taki odpowiedzi kolegów-"cwaniaczków" co to jakis czas sie juz strzelają(pije do kolegi Karczu) Zapomniał wół jak cieleciem był.......... bez urazy Twój pierwszy i jedyny post na forum nic nie wniósł do tematu. Strasznie lubię takich ludzi- to dzięki nim na forum mamy coraz więcej offtopu i coraz mniej rzeczowych odpowiedzi. Oczywiście bez urazy :) Quote Link to post Share on other sites
MaxV Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Witam Właśnie wpadłem na taką aukcję co o tym myślicie warto kupić za 300 PLN ? http://allegro.pl/twintalker-9500-airsoft-edition-krotkofalowka-10km-i4012237219.html Edited February 28, 2014 by MaxV Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Nie. Crap. Kup baofenga uv 5r. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts