Kamilw96 Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 witam, chcialbym dobrą, niedrogą lufe prezycyjną do cm.048, czytałem ze guarder i systema są dobre ale która lepsza, może macie inne propozycje? Link to post Share on other sites
Powała Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 witam, chcialbym dobrą, niedrogą lufe prezycyjną(...) ...a poco Ci aż dwie lufy :icon_question: :icon_wink: Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Obie są na tym samym poziomie. Lepsza propozycja? Prometheus. Link to post Share on other sites
rumak Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 No faktycznie dobra i niedroga lufa to Prometheus. Ludzie wyjdźcie z domów, zobaczcie z czym inni biegają i jak się spisują ich giwery a potem polecajcie. Nie trzeba wcale Promyka aby mieć celną giwerę. Co będzie gdy już wszyscy będą mieli je pomontowane? PDI rulez? Link to post Share on other sites
Nath Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Szczerze-Promyk to dobra i niedroga lufa, biorąc pod uwagę kryterium cena/jakość. Zwłaszcza że przebieg rośnie, a lufa promyka strzela bez zmian, w punkt, a kulki lecą stabilnie, czego o lufach guardera, jbu czy madbulla nie można powiedzieć (po roku niezbyt intensywnego strzelania rozrzut z takiej lufy jest porównywalny do stockowej), ale tego piewcy castorurek już nie piszą, bo nawet przed samymi sobą nie są w stanie przyznać, że wywalili kasę w błoto. To kwestia pewnej dziwacznej mentalności, która łączy najgorsze cechy homosovieticusa i konsumpcjonisty-ja się znam na biznesach i mnie nikt nie orżnie i nie wytłumaczy że można inaczej z "muszę spełnić swój kaprys, mieć teraz, zaraz, natychmiast, więc kupuję tanio, bo oszczędzanie jest dla frajerów" A co będzie jak wszyscy będą strzelać z luf Prometheusa, chyba nie zdradzę żadnej tajemnicy pisząc, że od tego siusiak nie rośnie ;). Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Minimum KM Head, najlepiej Promyk, a jak masz za dużo kasy - PDI. Link to post Share on other sites
Rogaś Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Nath i Lesio udzielili Ci wyczerpującej odpowiedzi na twoje pytanie. Od siebie dodam że pieniądze które wydałem na wszystkie te precki o których wspomniał Nath, spokojnie bym miał już dwa Promyki zamiast jednego. Tutaj jeszcze masz temat który możesz poczytać przed wyborem lufy precyzyjnej. http://forum.wmasg.pl/topic/35182-jaka-preclufa-lepsza/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts